La Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana formarà jutges a Alacant i València

Guardar

Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana
Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana

Després dels èxits aconseguits en edicions anteriors, la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana començarà la temporada 2016/17 amb la realització cursos de jutge d'atletisme en les ciutats de València i Alacant. Tots dos començaran el pròxim 5 de novembre i conclouran el dia 26 d'este mateix mes amb les proves d'avaluació.

L'activitat tindrà una durada de 30 hores lectives, 18 en sessions teòriques i 12 en pràctiques realitzades en competicions oficials de la Federació Valenciana. Un curs que dóna accés a una doble titulació: una de caràcter autonòmic que permet actuar en el territori de la Comunitat, i una altra de nivell nacional que habilita l'actuació en campionats del calendari RFEA.

Per a participar és necessari tenir 16 anys, abonar la quota de matrícula (50 euros) i tramitar la inscripció abans del 2 de novembre en la plataforma de formació de la FACV.

També podran presentar-se a esta acció formativa aquells jutges amb llicència autonòmica en vigor per la Federació Valenciana que vulguen aconseguir l'ascens de categoria. La informació es troba disponible en les convocatòries del curs.

Arxivat a:

Destacats