La Diputació destinarà més d'1,1 milions d'euros en ajudes per a joves esportistes valencians

L'àrea de Joventut i Esports obri la convocatòria de subvencions dirigida a pilots de motociclisme i automobilisme, així com als clubs amb participació en competicions nacionals o internacionals

Guardar

Andrés Campos
Andrés Campos

L'àrea de Joventut i Esports de la Diputació de València, encapçalada pel diputat Andrés Campos, ha obert les convocatòries de les diferents subvencions que atorga la corporació provincial a la promoció de joves esportistes valencians.

En concret, les ajudes aprovades, la quantia total de les quals ascendeix als 1,13 milions d'euros, aniran destinades a pilots d'automobilisme i motociclisme, a més d'aquells clubs de la província que compten amb equips participants oficials d'àmbit nacional i/o internacional, sempre que siguen de caràcter no professional.

El diputat de Joventut i Esports, Andrés Campos, ha destacat "el suport i el compromís de la Diputació amb les joves promeses tant dels esports de motor com de la resta de federacions, els quals no sempre són capaces de trobar l'ajuda necessària per a participar en competicions nacionals o internacionals".

La convocatòria d'ajudes a esportistes de motociclisme de velocitat, van dirigides als pilots que representen a la província en campionats de món, Europa, España, copes d'España, trofeus nacionals, bressol de campions i campionats interterritorials de velocitat CIV durant l'any 2021, la qual cosa inclou un total de 18 categories, que engloben des del Campionat d'España de Velocitat de la Federació Internacional de Motociclisme fins al Bressol Minimotos. L'import de les subvencions en aquest apartat aconsegueix els 180.000 euros.

Referent a les ajudes a l'automobilisme, els beneficiaris d'aquesta convocatòria seran els pilots de velocitat que representen a la província en els campionats del món, d'Europa, d'España, copes d'España, trofeus nacionals, i Fórmula de campions durant l'any 2021. En aquest cas la quantia és de 150.000 euros.

Finalment, tots aquells clubs valencians que compten amb equips de categoria absoluta en les dues màximes categories de les lligues nacionals de les diferents modalitats esportives, podran acollir-se a una convocatòria que concedeix fins a 800.000 euros en ajudes (el màxim de cada subvenció és de 20.000 euros per als esports individuals i de 40.000 euros per als esports col·lectius). L'objectiu principal és el finançament de clubs valencians, femenins i masculins, que acrediten gran rellevància esportiva atenent els seus resultats en competicions oficials, i que al seu torn tinguen una certa repercussió social i un alt nivell dels esportistes integrants del club.

El termini de presentació de sol·licituds de totes aquestes ajudes, les quals es concediran en règim de concurrència competitiva, expira el pròxim 19 d'abril.

Arxivat a:

Destacats