La Diputació acomiada la temporada de motociclisme al costat de la Cuna de Campeones

La Corporació que presideix Jorge Rodríguez ha becat enguany a 39 joves pilots valencians, tant promeses com d'elit, amb una partida propera als 350.000 euros

Guardar

PRESIDENTE PILOTOS_1
PRESIDENTE PILOTOS_1

La Diputació de València, que en el present curs ha apostat fermament per l'escola de pilots del Circuit Ricardo Tormo de Cheste, la coneguda com a Cuna de Campeones, de la qual han eixit figures del motociclisme com Héctor Barberá, Jorge Navarro o Héctor Faubel, entre uns altres, se suma aquest cap de setmana al comiat de la temporada a Cheste. La Corporació que presideix Jorge Rodríguez ha invertit una partida d’uns 350.000 euros en la Cuna enguany, amb beques per a 39 pilots.

Rodríguez s'ha felicitat pels canvis introduïts en l'acord amb els responsables del Circuit, que han reorientat les ajudes de la Diputació cap a “l'objectivitat i la transparència”, i que en 2016 van arribar a becar a 39 joves pilots valencians, tant d'elit com a joves promeses.

Aquestes beques de la Diputació de València abasten des del Campionat del Món, on actualment són beneficiaris pilots com Héctor Barberá, Jorge Navarro i Arón Canet, a pilots d'elit com Iker Lecuona i Aarón Polanco i desenes de promeses de categories inferiors.

Els pilots becats per la Diputació es comprometen a portar la imatge ‘València Esports’, a participar en les activitats proposades per la Corporació i la Cuna de Campeones, i a adherir-se al compromís amb el joc net i el comportament ètic en l'esport.

En paraules de la diputada Isabel García, que hui participa en la gala de lliurament dels premis anuals de la Cuna de Campeones, “aquest nou model de patrocini és equitatiu i igualitari, ja que es reparteix en funció del nombre de proves i la categoria en la qual participen els pilots”.

Arxivat a:

Destacats