L'estrena de Nani per al 10 d'agost

El portugués serà la novetat en l'amistós a disputar a Alzira

Guardar

Nani
Nani

Si hi havia un jugador que s'ha estranyat en aquesta pretemporada del València, este és Nani, el que més revolada ha causat en l'afició che des que el club ho fitxara en plena Eurocopa. Portugal va aconseguir guanyar el torneig a França, els locals, i açò va provocar que l'entusiasme cresquera més amb el pas dels dies.

El 10 d'agost el davanter tindrà el seu primer partit vestint la samarreta del València, quan l'equip s'enfronte a Alzira contra el NPFL All Starts, un equip compost per estels de la Primera Divisió de Nigèria.

En presentar aquest partit dimecres passat a Carcaixent, la presidenta Layhoon Chan i la Diputació de València han anunciat que els fons que es recapten —tot indica que seran abundants per la presència de Nani— serviran per a ajudar als municipis afectats pels incendis que van afectar diversos pobles, com el mateix Carxaixent i La Canal de Navarrés, entre uns altres.

Les entrades varien entre 6 i 10 euros i ja estan a la venda; podran aconseguir-se en les taquilles de Mestalla fins al 6 d'agost, en l'estadi Luis Suñer d'Alzira, on es jugarà el partit, i també es repartiran entre els municipis afectats pels incendis els dies 30 de juliol i 8, 9 i 10 d'agost.

La cita serà a les 21.30 hrs.

Arxivat a:

Destacats