L'alcalde València lamenta la «inacció del València CF en els seus compromisos amb la ciutat»

Joan Ribó s'ha reunit este matí amb l'Associació de Xicotets Accionistes del València CF SAD, i ha reiterat la postura del Govern municipal contrària a prolongar l’ATE

Guardar

0205 Ribó Accionistes VLCF (1)
0205 Ribó Accionistes VLCF (1)

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha lamentat la «inacció de la direcció del València CF davant la construcció del camp, davant l'habilitació del poliesportiu de Benicalap, o davant la situació de l'antic estadi». Ribó s'ha manifestat d'aquesta manera després de la reunió que ha mantingut aquest divendres a l'Ajuntament amb el president de l'Associació de Xicotets Accionistes del València CF SAD, Vicente Vallés, a qui ha reiterat la voluntat del govern municipal de «col·laborar en tot el que siga necessari per tal d'estimular que el València Club de Futbol complisca amb els compromisos signats».

A més, l'alcalde ha reiterat la seua postura contrària a prolongar els terminis de l'Actuació Territorial Estratègica (ATE). «Des del Govern de l'Ajuntament estem preocupats per la situació del València CF i per la seua inacció. L'ATE té uns terminis de compliment, però el temps està passant d'una forma preocupant», ha subratllat. Per això, ha instat la direcció del club que resolga aquesta situació «d'una vegada per sempre», ja que «la imatge que el camp del València CF té en aquests moments ofereix una trista visió de la ciutat», ha lamentat.

L'alcalde ha expressat el seu desig que finalment el club puga disposar d'un camp de futbol «de qualitat». «El València CF és un gran club i una gran entitat que nosaltres respectem i estimem, i al qual volem ajudar; però hi ha moltes coses que s'han de fer des de dins de la institució. L'Ajuntament sempre col·laborarà, des del respecte a les normes urbanístiques i a les normes estructurals».

«EL CLUB HA DE FER UN PAS ENDAVANT»

El president de l'Associació de Xicotets Accionistes del València CF, Vicente Vallés, ha manifestat el seu desig que «tota aquesta situació concloga ja, i en bons termes; i que el camp es convertisca en un emblema per a la ciutat». No obstant això, el representant dels xicotets accionistes ha subratllat que «no hi ha una altra solució més que del València CF faça un pas important de cara a l'Ajuntament».

En aquest sentit, l'alcalde ha aclarit que la postura del Consistori és positiva: «nosaltres li hem recordat diverses vegades a l'actual direcció del club la necessitat que l'ATE es desenvolupe, ja que els terminis estan acabant-se». Però ha reiterat que «no som partidaris de prolongar-la». Ribó ha destacat el «respecte als milers d'accionistes, i per això el que volem és l'èxit del club, que tinga un nou camp amb tota la brillantor».

Joan Ribó ha conclòs les seues explicacions assenyalant que, fins hui l'Ajuntament «no hem tingut, lamentablement, cap informació especial; i ens agradaria tindre-la, veure algun paper que indique que el València CF està avançant en el compliment de les seues obligacions; però per desgràcia fins ara no l'hem vist».

Arxivat a:

Destacats