L'actual Valencia encara és de Peter Lim

Guardar

Peter Lim
Peter Lim

Si bé el temps que viu el Valencia no és d'excel·lència, les coses han canviat. Peter Lim ha aconseguit sentir-se més tranquil sense posar ni un sol peu a Valencia. Amb les Falles rebent a punts...

Per què? Els resultats són millors. Des de la partida de Prandelli i Suso, Voro i Alexanko, tots dos confirmats en els seus llocs directes del interinat, han esmenat el vol de les ratapinyades. Un comandant-los i lliurant-los confiança; l'altre amb bon olfacte per portar companys com Zaza i Orellana, adequats ja al valencianisme.

En l'últim partit contra el Leganés a Mestalla no va haver-hi una manifestació tan potent com en altres ocasions. Es demana la sortida de Damià, però això és més un assumpte d'una part de la graderia.

Així i tot, després de l'1-0 contra els pepiners, la fracció que anima va entonar el ja clàssic "Kempes sí, Peter no", com si fos un recordatori. Així, més enllà dels resultats, el de Singapur encara no pot estar tranquil. Excepte ja ha criticat la seua gestió en alguns mitjans i l'equip segueix sent seu.

El disgust contra Lim desapareix quan el Valencia juga bé, però això no vol dir que encara existeixen molts valencianistes disposats a recuperar el seu club ara i per a la posteritat.

Arxivat a:

Destacats