Koke es confessa: "Pitjor estava abans que durant el partit"

El porter va debutar el diumenge passat en l'empat de visita contra el Nàstic

Guardar

Koke
Koke

Més enllà dels primers punts que va deixar escapar el Levante, un dels seus jugadors va viure una situació especial aquest cap de setmana: va debutar amb el primer equip granota i al mateix temps va tenir la seua primera experiència en la Categoria de Plata.

En ser convocat per la Selecció espanyola Sub21, Remiro, el porter que va usar l'entrenador en les dues primeres dates, no va poder acompanyar a l'equip a Tarragona per al duel que va acabar 1-1 diumenge passat contra el Nàstic. Per això Muñiz va haver de donar-li l'oportunitat a aquest porter que el 27 d'aquest mes compleix 21 anys.

El futbolista, que va arribar al juliol de l'any passat a l'Atlètic Levante procedent de l'Espanyol B, se sent satisfet amb l'experiència: "Ha sigut una sensació diferent de la qual tinc la resta de matins quan vinc a entrenar", va dir emocionat. "Pitjor estava abans de saber si jugava o no que durant el partit".

Després que l'entrenador va incloure el seu nom entre els convocats per a la tercera jornada de la Lliga 1|2|3, el jugador confessa que es va tranquil·litzar. No obstant això, relata que la pressió es va concentrar més abans del partit que passats els deu minuts de l'inici. "Estàs expectant a com respons a l'hora de la veritat. Eixos deu minuts van ser els que pitjor es passa (...) Una vegada que agafe la primera pilota, que la bloque i caic al terra amb ella, és eixa sensació que et lleves un pes de damunt", va explicar.

Si ben el partit entre el Levante i el Nàstic no va tenir bastant vertigen ni moltes arribades a les porteries, el porter ho va viure a la seua manera: "Després del partit vaig tenir molt més treball que durant el partit", va dir Koke referint-se a la quantitat de trucades i salutacions que va rebre després del final de la cita. "Vaig rebre un munt de felicitacions, d'enhorabones", va comentar.

Koke sap a curta edat el que és estar lluny de la seua família i complint somnis. Així dedica el seu debut: "A la meua família, al meu pare, a la meua mare i al meu germà, que al final han sigut els màxims sofridors. A la meua mare i germà a la distància, de no poder estar (...) I al meu pare, en el camp, que ho va patir com jo o més. Sense dubte va per a ells el debut", va concloure.

El Levante s'enfronta hui al Cádiz en la segona eliminatòria de la Copa del Rei i Koke novament forma part en la llista de convocats.

Arxivat a:

Destacats