Kia Autopista Sud, el millor aliat per a la teua empresa

Guardar

img_2818
img_2818

El concessionari de la marca coreana a València, Kia Autopista Sud, compta amb un servei específic per a cobrir les necessitats específiques de l'empresa, solucions per a la mobilitat empresarial. En els denominats Centres Kia Empreses, i dins d'ells la figura del Responsable de Vendes a Empreses, la interlocució és completament individualitzada i, per tant, permet el major i millor assessorament respecte de les necessitats específiques de cada client. Format per a tal fi, aquest responsable de vendes assessorarà des del primer moment no solament en la compra del model més adequat, dins de l'extensa gamma de la marca Kia, sinó també en la fórmula d'adquisició més interessant amb opcions que passen des de la compra tradicional, al rènting, el lísing... I tot açò sense oblidar-se de la importantíssima gestió relacionada amb la pos venta.

Si a aquest servei tan qualificat i específic que presta Kia Autopista Sud, afegim els set anys de garantia, o 150.000 quilòmetres si escau, ens trobarem amb una de les opcions més fiables i segures del mercat el que, sens dubte, està cridant l'atenció, cada dia més, de molts empresaris que estan veient en la marca coreana una solució clara a les seues necessitats. Kia ofereix, avui dia, una atractiva gamma de productes, extenses garanties, un excel·lent TCO (cost total operatiu) i l'última tecnologia pel que fa a motoritzacions híbrides i elèctriques pures.

En definitiva, Kia Autopista Sud es presenta com eixe gran aliat que l'empresari necessita a l'hora de gestionar de la manera més eficaç la seua flota de vehicles d'empresa.

Arxivat a:

Destacats