Jocs Esportius Municipals, el primer escaló de la carrera esportiva

Aquesta setmana s’obri el termini d’inscripció

Guardar

juegos_deportivos
juegos_deportivos

Aquesta setmana s'obri el termini d'inscripció per a temporada 2016/17 dels Jocs Esportius Municipals, la competició dirigida a escolars organitzada per la Fundació Esportiva Municipal.

Per a participar en els Jocs Esportius és necessari inscriure's a través d'un centre educatiu, club esportiu o qualsevol entitat pública o privada legalment constituïda la seu social de la qual es trobe a la Comunitat Valenciana.

Entre les modalitats oferides en els Jocs, figuren Bàsquet, Handbol, Hoquei, Futbol Sala, Voleibol i Rugbi per al format de lliga, mentre que Escacs, Bàdminton, Esgrima, Atletisme, multi esport, Multiaventura (RAID) i Xec-ball s'organitzen per jornades de competició.

Les categories en les quals es pot competir en els Jocs Esportius Municipals en la temporada 2016/17 són: prebenjamines (nascuts en 2009-2010) para els qui s'ofereix la modalitat de multi esport, introductòria a la pràctica esportiva; benjamins (2007-2008); alevins (2005-2006); infantils (2003-2004); cadets (2001-2002) i juvenils (1998,1999 i 2000)

Durant els Jocs Esportius Municipals, la FDM desenvolupa des de la passada temporada, l'aplicació del programa 'Valora el Joc Net', ja que un dels objectius de la competició és la promoció dels valors i l'esperit esportiu. Aquest programa consisteix en la valoració i puntuació per part dels entrenadors de tots dos equips i l'àrbitre del comportament del públic, dels mateixos entrenadors i jugadors.

Destacats