Joan Sastre: "És cert que Pedro em va demanar però he de treballar com el que més per guanyar-me els minuts"

Guardar

_MAP7671
_MAP7671

Joan Sastre donava ahir el tret de sortida a les presentacions de jugadors. El tercer fitxatge del València Basket, després de Will Thomas i Pierre Oriola, ha estat el primer a ser presentat davant els mitjans de comunicació. L'oficina de Serveis de Caixa Popular ha estat l'escenari escollit per lliurar-li la samarreta al aler mallorquí que arriba a la Fonteta per a les pròximes dues temporades amb opció a una tercera per part del club.

Vore Vídeo

El mallorquí ho va agrair en primer lloc la confiança que el Club ha dipositat en fitxar-lo per després explicar que "és un gran repte i suposa un pas avant en la meua carrera. Estic molt orgullós i content de poder jugar en un Club com este i espere poder ajudar a l'equip i al Club a aconseguir els seus objectius en els anys que estiga ací”. De la mateixa manera, va voler assenyalar que va a treballar molt dur per fer-se un lloc en l'equip. "Per a mi és un gran repte i un orgull, estic molt content per estar ací i vaig a treballar com el que més per poder satisfer al Club i aconseguir els objectius que es marquen. És cert que Pedro em va demanar però he de treballar com el que més per guanyar-me els minuts", va explicar Sastre.

Entre les motivacions que ha trobat per recalar finalment en el València Basket, Sastre assenyala el fet que Pedro Martínez siga l'entrenador així com l'interés mostrat pel club des de fa algun temps. "Crec que aquest és un gran Club, un gran equip, València és una gran ciutat. A més, considere que el fet que Pedro Martínez siga l'entrenador pot ajudar molt a la meua progressió com a jugador", va argumentar l'aler. Així mateix, va valorar la temporada passada del seu nou club doncs "es va poder veure un bon equip dirigit perfectament per Pedro, un grup molt bé treballat i bo. Espere per a la pròxima temporada el mateix. Estic segur que Pedro seguirà fent el seu treball i cada partit que vaja passant es notarà més en l'equip. Respecte a mi, espere poder adaptar-me prompte amb els meus nous companys".

Respecte al que pot aportar a l'equip i als seus companys, Sastre va explicar que és "un jugador polivalent que s'adapta al rols que necessite l'equip o que demana l'entrenador". Quant als seus reptes personals va explicar que espera poder ajudar en tot el que puga a l'equip i a aconseguir els objectius col·lectius així com personalment millorar cada dia com jugar i "estic segur que aquí ho aconseguiré".

El nou jugador taronja va ser presentat pel president del club Vicente Solá, el conseller delegat del club, Paco Raga i Director General de Caixa Popular Rosendo Ortí qui va exercir d'amfitrió i va anar el primer a prendre la paraula per assenyalar que “estem encantats de la col·laboració que tenim amb València Basket, som dues entitats que compartim que som valencianes i que estem molt identificats amb els mateixos valors. La Cultura de l'Esforç és molt important tant per a ells com para nosaltres”

Per la seua banda, el president Vicente Solá va dirigir unes paraules per a la institució que albergava la presentació, donant les gràcies a Caixa Popular per “seguir amb aquesta col·laboració, per seguir recolzant al València Basket. Estem encantats de sentir el respatller d'una entitat tan important com aquesta, valenciana com nosaltres. Tots els patrocinadors són molt importants per a nosaltres, però especialment els valencians”.

Destacats