Jason: “Començar amb bon peu és el millor que ens podria haver passat”

L’autor del primer gol del Levante en la temporada declara la seua satisfacció en després del bon començament de Lliga

Guardar

0-45
0-45

Va entrar per Martins als 52' del segon temps en el Numància vs Llevant del diumenge passat. Solament van ser necessaris set minuts per a tornar-se protagonista en el seu primer any jugant amb la primera plantilla, rebent la pilota després d'una jugada de Cabanya i Espinosa i marcant el que seria el primer i únic gol del partit. L'embranzida inicial per a aconseguir l'ascens.

El davanter de 22 anys, nascut en la pedrera de l'Esportiu La Corunya i criat en Orriols, va tenir un debut somiat i per això reafirma el seu treball i l'alegria que ho sustenta "per marcar amb el Llevant, feia temps que tenia eixa sensació de voler marcar amb el primer equip".

En declaracions al seu club, va agrair i va enviar un missatge optimista a l'afició, a més de referir-se a les felicitacions dels seus companys, de la seua família, que ho ha recolzat des que va arribar a la filial en la temporada 2012-2013, de gent del club al qual agraeix i reconeix com un equip cohesionat: "Això és el Levante, un club proper en el qual estem tots units i que s'alegra òbviament pels èxits de la gent amb la qual treballes diàriament", declara.

També es va referir al bon començament del club en la Lliga 1|2|3: "Començar amb bon peu és el millor que ens podria haver passat després de descendir així de categoria (...) Guanyar, estar amb confiança per a afrontar els pròxims partits, pensant en el següent partit", va declarar esperançat en el futur i sentint-se "amb moltes ganes de revertir la situació de l'any passat i amb l'objectiu de poder retornar al Llevant on es mereix".

 

Arxivat a:

Destacats