I ara qui serà el Salvador del Valencia CF?

Guardar

voro3
voro3

Hi ha una dita que diu que el soldat que arranca serveix per a una altra guerra. Així va passar amb Prandelli que, en l'últim divendres de l'any, va deixar de tenir fe en el projecte que va arribar a liderar fa tres mesos i va abandonar Paterna. Amb la seua experiència, segurament ho cercaran des d'altres clubs, encara que amb este fet serà difícil.

Però, qui és el culpable? Tenia Prandelli el dret de marxar-se sense més del Valencia? Són vàlides les seues raons? L'italià volia fitxatges i no els va obtenir perquè no hi havia diners, per la qual cosa abans de qualsevol fracàs similar al de Ayestarán, que no va comptar amb jugadors a l'inici de temporada, va decidir eixir.

La reunió amb Peter Lim a Singapur no va ser suficient per a l'entrenador. Lim va prometre però existia una tensió amb García Pitarch, que va informar el que estava en mans del club segons la disponibilitat. El cas Maksimovic i el desinterés de l'ara exentrenador és emblemàtic en este punt.

Eixes limitacions eren el que no volia precisament Prandelli, que va conversar del tema amb Anil Murthy, conseller executiu, qui hores després ho va culpar de no tenir "solucions que oferir" i que per això es va marxar. L'italià va arribar el dia 27 de desembre i Zaza no estava ací i en comptes de quatre jugadors per a portar, solament podia portar un. Eixa és la seua versió.

"El futbol va més enllà de nombres. Es necessita passió i si li lleves esta part ho deixes nu", va dir en la conferència de premsa on va explicar les seues raons per a deixar al valencianisme. Probablement les seues paraules són sinceres, però molt segurament albiren una situació incontrolable dins de la institució.

El mercat de fitxatges comença i l'equip no té a l'entrenador que va ser la primera pedra a l'hora de considerar a jugadors italians com Zaza o Gabbiadini. És començar de nou amb menys temps per a pensar i altres prioritats, la qual cosa sense dubte és un problema a nivell organitzacional. Perquè sí... en estos casos, l'organització ho és tot i cercar culpables perd importància.

Voro s'ha fet càrrec una vegada més del club. Ja ho va dir Suso: "Ningú està cercant entrenador. No he proposat entrenador". Potser esta vegada siga per a quedar-se un llarg temps.

Destacats