Hyundai Autiber Motor presenta el nou Hyundai KONA

Guardar

_mg_4830
_mg_4830

El concessionari de la marca coreana a València, Hyundai Autiber Motor, va realitzar recentment l'acte de presentació del nou Hyundai KONA que, en l'agradable entorn de l'espai "La Fàbrica de Gel" va resultar un rotund èxit tant pel propi desenvolupament de l'esdeveniment com per la gran presència de convidats que van acudir atrets, sens dubte, per un dels models que arriben per a convertir-se en referent en el competit i exigent segment dels SUV de grandària compacta.

L'esdeveniment, que va ser molt seguit en xarxes socials, va comptar amb la presència, a més de Noelia Tomás al capdavant de tot el seu equip en Hyundai Autiber Motor, de representants de la marca com era el cas de Santi de la Rocha i Enrique Porta Delegat comercial. Per descomptat, Don Enrique Tomás Segarra, com a màxim responsable de Grup Ibèrica, va exercir de perfecte amfitrió en un esdeveniment en el qual, sens dubte, el nou Hyundai KONA va ser el clar protagonista amb res menys que cinc unitats exposades en les seues diferents configuracions.

El nou Hyundai KONA ofereix un disseny elegant i molt cuidat, amb fars bessons davanters full-LED, sostre de doble to i la possibilitat de triar entre deu colors diferents per a la carrosseria. El Hyundai KONA és un autèntic SUV amb tracció a les quatre rodes, canvi automàtic 7DCT i l'últim de Hyundai en propulsió: pot equipar des dels moderns motors turbo de gasolina fins als d'última generació en tecnologia diésel. És el primer model de Hyundai amb sistema head-up display, el qual projecta informació rellevant per a la conducció directament en la línia de visió del conductor. El sistema d'àudio Display Àudio, una altra primícia en Hyundai, permet als passatgers accedir a Apple CarPlay i Android Auto a través d'una pantalla de set polzades.

Arxivat a:

Destacats