Héctor en Río: "Hui és el gran dia, hem de gaudir"

El d’Oliva es va divertir al costat de la resta de l’expedició espanyola en l’acte d’inauguració

Guardar

IMG_2955
IMG_2955

I el gran dia va arribar. Després de l'acte d'inauguració dels Jocs Paralímpics celebrat ahir, Héctor inicia hui el camí al seu somni. El llançament de pes serà la seua primera prova de foc, a partir de les 15:35 hora local. Des que arribarà la setmana passada a Río, el d'Oliva ha estat entrenant amb tal d'adaptar el cos al canvi horari, a la zona en la qual han de competir, intentant trobar les millors sensacions amb l'objectiu d'aconseguir l'anhelat metall.

"Les sensacions per a matí (per a hui) en la competició són bones. Haurem d'estar molt temps en la càmera de trucada, hem de passar per tres, no coneixem el lloc on podrem calfar abans de la prova així que intentarem mantenir-nos calentes i utilitzarem tots els recursos dels quals disposem per a fer-ho tan bé com siga possible. Hui és el gran dia, hem de gaudir", explica Héctor a València Extra.

Quant als rivals, l'atleta valencià explica que són molt forts i que no serà fàcil. "Tenim contrincants molt forts que no ens ho posaran fàcil, sobretot l'atleta iranià. Estem tranquils per la preparació que portem, al final l'objectiu d'aquesta prova és agafar sensacions i si tot ens ix una mica bé podrem estar entre els vuit primers però, sobretot, gaudir", assenyala Héctor.

Destacats