Gómez: "“Sempre estarem a la disposició dels qui vulguen resoldre els problemes que té el València CF”

La vicealcaldessa ha mantingut una reunió amb la plataforma De Torino a Mestalla

Guardar

WhatsApp Image 2021-01-08 at 12.23.33
WhatsApp Image 2021-01-08 at 12.23.33

La vicealcaldessa de València i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, ha mantingut aquest matí una reunió amb el president de la plataforma "De Torino a Mestalla", Martin Queralt; el president de l'Agrupació de Penyes, Federico Sagrenas; el responsable de la Comissió Jurídica, Pablo Delgado, el responsable de Relacions Institucionals, Garcia Fuster i José Antonio Pérez, de Llibertat VCF responsable projecte de democratització.

Sandra Gómez ha agraït a aquest grup d'aficionats l'interés demostrat per resoldre els problemes del València CF i els ha informat sobre les qüestions d'interés urbanístic que l'afecten. Així mateix, s'ha posat a la seua disposició per a "resoldre qualsevol dubte que tinga en la matèria que competeix a l'administració". "Sempre estarem a la disposició dels qui vulguen resoldre els problemes que té el club" i "serem flexibles per a aconseguir que es construïsca el nou estadi", ha indicat.

Així, ha reiterat la "màxima disposició" de l'Ajuntament però ha puntualitzat que "tot passa per resoldre la situació del nou estadi i treballarem per aconseguir aquest objectiu". Sandra Gómez ha posat en valor la "transparència" amb la qual l'Ajuntament de València està informant sobre la situació de la LLIGUE del València CF i han reiterat "l'oferiment de l'Ajuntament per a resoldre el problema".

Però ha recordat que "ha de ser la propietat del club qui tire del carro". Així ha afirmat que està a l'espera que "ens presenten un projecte de nou estadi actualitzat", ja que ha reconegut que "des de setembre "no s'han tornat a posar en contacte amb l'Ajuntament". "Sempre espentarem que es resolga la situació però necessitem que hi haja un interés", ha indicat. "La ciutat ha sigut pacient, empàtica i compressiva., hem arribat a acords per a ajudar i millorar el club i ara li toca complir amb la ciutat".

Per part seua, Martín Queralt ha agraït la interlocució de la vicealcaldessa i ha explicat que es tracta d'una reunió que s'emmarca en la ronda de contactes que està mantingut amb les administracions.

Destacats