Gayá es queda sense mundial

El jugador del València CF abandona la concentració de la Selecció Espanyola per un esguinç de turmell

Guardar

Gayá baixa de l'avió a la seua arribada a Doha. Imatge de @SEFutbol
Gayá baixa de l'avió a la seua arribada a Doha. Imatge de @SEFutbol

José Luis Gayá no jugarà, finalment, el mundial de Catar. El futbolista del València CF abandona la concentració de la Selecció Espanyola a sols unes hores que comence la competició per un esquinç de turmell ocasionat, d'una forma fortuïta, durant un entrenament previ al partit de preparació davant Jordània.

Les proves realitzades al lateral esquerrà de Pedreguer no evidencien una lesió més greu al seu turmell dret i confirmen el diagnòstic inicial d'un esquinç lateral de baix grau. Malgrat que el període estimat de recuperació és d'una setmana, el seleccionador espanyol, Luis Enrique, li ha comunicat la decisió de ser substituït per a no córrer riscos, ja que es tracta d'una competició curta i qualsevol contratemps amb l'altre lateral esquerrà, Jordi Alba, podria suposar un problema per a confeccionar l'equip.

A falta de la confirmació oficial, tot apunta que Balde, jugador del FC Barcelona, serà el substitut del valencianista.

Gayá afronta, així, un nou colp en un any marcat pels contratemps. Després dels quatre partits de sanció interposats a l'inici de lliga per unes queixes sobre una decisió arbitral, el de Pedreguer ha hagut de guanyar-se un lloc en 'La Roja' a contrarellotge. Un lloc que tot apuntava que seria en l'onze titular del combinat espanyol, després del bon estat de forma en el qual arribava a la cita mundialista i del joc desplegat durant la primera volta de la competició domèstica.

Amb tot açò, José Luis Gayá haurà de donar suport a als seus companys des de casa. Espanya debuta el dia 23 de novembre davant Costa Rica i, després, jugarà el 27 de novembre davant Alemanya i l'1 de desembre davant el Japó. A partir d'ací, en cas d'haver superat la fase de grups, disputarà la fase final amb l'objectiu de convertir-se per segona vegada en campiona del món.

Destacats