Final de la Copa del Rei: tot sobre el repartiment d'entrades

Coneix els passos per a aconseguir una entrada per a veure al Valencia CF en la final de la Copa del Rei

Guardar

LeganésvsValenciaCOPADELREY3
LeganésvsValenciaCOPADELREY3

A través d'un comunicat, el Valencia CF ha informat de com es durà a terme el repartiment d'entrades per als i les valencianistes que vulguen gaudir de la final de la Copa del Rei, que es disputarà el pròxim 25 de maig contra el FC Barcelona. D'aquesta manera, el club ha establit una sèrie de criteris, en funció de l'assistència en l'actual temporada o la fidelitat en la condició d'abonats per a la distribució d'aquestes entrades. I és que l'objectiu és que el 85% de les 21.400 entrades disponibles vagen per als abonats.

Les entrades físiques no es podran retirar de les taquilles abans del 30 d'abril. No obstant això, per a realitzar la venda amb la major previsió possible, es posarà en marxa, per als aficionats, una eina disponible per a poder reservar i pagar les entrades amb major antelació. Això sí, s'han reservat 3.210 entrades, que es distribuiran per l'Agrupació de Penyes, així com 642 entrades per a l'Associació del 'Pequeño Accionista'.

La resta d'entrades es distribuiran mitjançant la realització de dos sortejos que durà a terme el Valencia CF, davant notari, i en els quals no podran participar els abonats que ja hagueren adquirit entrades a través dels col·lectius nomenats anteriorment. El llistat dels abonats seleccionats per al sorteig es publicarà en l'App oficial del club i en la resta de mitjans oficials.

Calendari del sorteig d'entrades per a la final de la Copa del Rei

14 d'abril: Serà l'últim partit que compte per al criteri d'assistència

17 d'abril: Primer sorteig. 7.000 entrades entre 12.500 abonats amb un mínim de cinc anys d'antiguitat i que hagen assistit a 23 partits de la temporada.

18 d'abril: Segon sorteig de la resta d'entrades entre els abonats que complisquen almenys un dels dos requisits nomenats.

23 i 24 d'abril: Compra d'entrades online del primer sorteig.

25 i 26 d'abril: Compra d'entrades online del segon sorteig.

Entre el 30 d'abril i el 14 de maig: Recollida de les entrades físiques en les Taquilles de Mestalla.

Destacats