Esports de Motor per a la Fira de la Plaça de Bous de Xàtiva

L'Ajuntament de Xàtiva ha anunciat la presència de xous i carreres de motocròs per a la programació de la Fira

Guardar

Fira d'Agost
Fira d'Agost

En el tancament de la programació per a la Fira d'Agost, l'Ajuntament de Xàtiva ha inclòs xous i carreres de motocròs a desenvolupar-se en la Plaça de Bous, que albergarà tot tipus d'activitats entre el 15 i el 20 d'aquest mes, els dies que dura la celebració.

A les 20.00 hrs del 15 d’agost hi haurà una exhibició de motocròs freestyle, en la qual participaran riders especialitzats en plegades, com Xavier Dolls i Edu García, el pilot Redbull i campió X-Pilots Franz Meyer i el pilot internacional Raúl Lerena, els qui acompanyaran als assistents de la jornada amb un xou que es tancarà amb una mostra de salts en quads del Pinto Quads.

El mateix dia el Club Moto Ruta, en el context del Campionat de la Comunitat Valenciana, organitza la competició de velocitat en les categories clàssica, Supermotard (NP), 80 cc GP, Sèries 80 cc.

Les entrades que s'aconseguisquen amb anticipació tindran un cost de 10€ per als xiquets i de 15€ per als adults i es poden adquirir a Xàtiva, en les tendes Rincón Biker, Bicicleta Sanchis, Setabetis Sport i Kilòmetres. També existeixen punts de venda a Canals (Blaya Motos i Kamimoto), en l'estanc de Rafelguaraf, Ontinyent (Quin Tal Esports) i Benigànim (Bicicletes Moscardó).

El dia de l'esdeveniment les entrades costaran 15€ per als xiquets i 20€ per als adults en les taquilles de la Plaça de Bous, que obriran des de les 10.00 hrs.

Destacats