Esport organitza la XIV Jornada Lúdica de Jocs Esportius Adaptats

Guardar

Jornada deportiva en los jardines del Turia
Jornada deportiva en los jardines del Turia

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport ha organitzat per a divendres, 20 de gener, la XIV Jornada d'Atletisme dels Jocs Esportius Adaptats. Aquesta jornada, que tindrà lloc a les pistes d'atletisme del tram III dels jardins del Túria de València, es desenvoluparà entre les 11.00 i les 14.00 hores.

L'activitat compta amb la participació de 800 persones, entre alumnat, professorat i acompanyants, procedents de dotze centres d'Educació Especial de les comarques de València.

L'alumnat del Cicle d'Animació d'Activitats Fisicoesportives de l'IES Conselleria ha programat un circuit de 12 estacions per les quals passaran la totalitat dels alumnes participants i en les quals es practicaran activitats amb música, carreres d'obstacles, tanques, salts i carreres.

Els centres que participaran en la jornada són CEE Comarcal Carmen Picó (Alzira), Virgen de la Esperanza (Cheste), Enric Valor (Gandia), Koynos (Godella), CEE Vall Blanca (Ontinyent), Sant Cristòfol (Sagunt), CPEE Miquel Burguera (Sueca), La Encarnación i Torrepinos (Torrent), CPEE Rosa Llácer (Castellar-Oliveral), CPEE Ruiz Jiménez (València) i CEE Profesor Sebastián Burgos (València).

Destacats