Escoles Esportives Municipals, el primer pas per a la pedrera olímpica valenciana

Dijous que ve 15 de setembre s’obrirà el termini d’inscripció

Guardar

deporte_escolar_01
deporte_escolar_01

Dijous que ve 15 de setembre s'obrirà el termini d'inscripció per al curs 2016/17 de les Escoles Esportives Municipals, organitzades per la Fundació Esportiva Municipal en col·laboració amb les federacions esportives autonòmiques i en les quals el curs passat van participar més de 5.700 alumnes.

Les Escoles Esportives Municipals són un programa d'actuació sobre la població escolar de 4 a 18 anys, que tracta de facilitar la iniciació a la pràctica esportiva, amb els beneficis per a la salut que comporta, i al mateix temps inculcar els valors que l'esport, i l'Olimpisme de manera particular com va quedar demostrat en els Jocs de Riu aquest estiu, transmet. Així doncs, pot considerar-se una fàbrica d'esportistes.Jose RoyoL'activitat de les Escoles Esportives Municipals, que es realitza en horari no lectiu, s'adapta en coherència amb les necessitats i el desenvolupament de cada etapa educativa, tant en Infantil, com en Primària i Secundària. Així mateix, la Fundació Esportiva Municipal garanteix seguretat i qualitat educativa amb la presència de professionals titulats per a dirigir les diferents activitats.

Per a aquest curs 2016/17, les Escoles Esportives Municipals inclou 20 disciplines: atletisme, bàdminton, bàsquet, handbol, esgrima, gimnàstica rítmica, gimnàstica artística, hoquei, karate, lluita, frontenis, voleibol, futbol-sala, tennis de taula, pilota valenciana, piragüisme, pàdel, waterpolo, judo i orientació.

 

De les EEDDMM de FESA als Jocs Paralímpics de Riu

D'aquestes escoles esportives que la Fundació Esportiva Municipal organitza en col·laboració amb les federacions esportives han sorgit també alguns dels atletes que estan competint aquests dies en els Jocs Paralímpics de Riu, com Kim López, medalla d'or en llançament, Mónica Merenciano, diploma en judo o David Casinos entre uns altres.

Destacats