Entrada gratis per a conéixer el nou monoplaça de la Fórmula E amb visita inclosa

Els 1.200 primers espectadors a arribar al Circuit Ricardo Tormo de Xest tindran l'oportunitat de fer una passejada pel Pit Lane aquest divendres, 16 de desembre

Guardar

Una carrera al Circuit Ricardo Tormo de Xest (Imatge de Circuit Ricardo Tormo)
Una carrera al Circuit Ricardo Tormo de Xest (Imatge de Circuit Ricardo Tormo)

Per a tots aquells aficionats als cotxes, el Circuit Ricardo Tormo de Xest ofereix l'oportunitat perfecta. Aquest divendres, 16 de desembre, es presentarà el nou monoplaça elèctric, el Gen3, que evolucionarà la història del Campionat de la Fórmula E en 2023.

Per primera vegada a Espanya, es podrà observar una activitat oficial de l'ABB FIA Fórmula E amb motiu dels entrenaments oficials de pretemporada del Campionat del Món de Cotxes Elèctrics, que afronta la seua novena temporada. Així doncs, la jornada del divendres 16 de desembre, és la triada per a la posada de llarg del nou Gen3 enfront dels aficionats que a més tindran l'oportunitat de participar en una visita al Pit Lane al migdia, en concret els 1.200 primers espectadors a arribar al circuit esmentat. Un esdeveniment únic per a tota mena de públic.

En aquest sentit, l'entrada per a accedir a les instal·lacions del circuit serà gratuïta, per la qual cosa només s'haurà d'emplenar un formulari en el següent enllaç i descarregar-se la invitació per a l'esdeveniment. Així doncs, els entrenaments tindran lloc en una versió adaptada del traçat de Xest, ja que l'equip del Circuit ha retocat la configuració de la pista que tindrà una corda de 3.376 metres amb 15 corbes, així com la pista s'ha reduït retallant el traçat habitual de Gran Premi i s'ha modificat la corba 6 i la recta de meta, a l'altura de l'entrada del Pit Lane.

Gen3, el nou monoplaça de la Fórmula E

El monoplaça amb el qual es disputarà la novena temporada de la Fórmula E i que rodarà aquesta setmana en els entrenaments privats és el tercer desenvolupament del cotxe que protagonitza el campionat, perquè centre els seus punts claus compta amb 350kW de potència, velocitats superiors als 320 KM/h, 60 kg més lleugers que el seu predecessor i materials renovables.

Pretemporada de l'ABB FIA Fórmula E

Aquesta tercera generació de monoplaces elèctrics es posa per primera vegada en acció en el Circuit amb tres jornades d'entrenaments, el dimarts 13, el dimecres 14 i el divendres 16 de desembre. Cada jornada comptarà amb dues sessions de tres hores de 9 a 12 hores i de 14 a 17 hores, i a més els 22 pilots participaran en diferents promocions, enregistraments i activitats amb mitjans de comunicació.

Arxivat a:

Destacats