Enquesta: Vols que Paco Alcácer i Diego Alves deixen el Valencia?

Guardar

ImagenValenciaEncuesta
ImagenValenciaEncuesta

Suso va aprofitar la roda de premsa de l'últim fitxatge valencianista, Mario Suárez, per a rebre preguntes sobre el futur del jugador de Torrent i del porter brasiler, qui malgrat la mala temporada de l'equip complet, va tenir un treball  que segurament va ser observat per altres clubs que podrien necessitar-lo per a la temporada que comença. Entre ells el Barcelona, que està a punt de deixar anar a Claudio Bravo al Manchester City i necessitarà suplir-ho.

Aquest dimecres el director esportiu va deixar clar la continuïtat de Paco Alcácer i fins i tot va aclarir que aquest es troba content, amb ànims que comence la competició. Així va reafirmar les paraules de la presidenta Layhoon Chan, qui va confirmar el dissabte que la intenció del València definitivament no és vendre-ho. No obstant això, en el futbol —i en el mercat — mai se sap.

El cas d'Alves és diferent. Suso va relatar que en el mes de febrer es van acostar els agents del porter brasiler perquè el contracte s'elevara a un límit dels màxims salarials que gestiona el club. Amb això, va explicar que el València “no pot hui satisfer les exigències del jugador”, per la qual cosa se li va dir que podien “permetre que triara un club on poguera jugar”, va asseverar en la roda de premsa.

Si bé considera que Alves és “un gran jugador per al nostre vestuari, per a l'afició i per a nosaltres també”, recalcant que el futbolista “té el nostre màxim afecte i el de tota l'afició”, no va ser tan taxatiu, com en la situació d'Alcácer, per a referir-se a la seua destinació. Com es vulga, són paraules que donen de pensar.

A València Extra creiem que més enllà dels rumors i interpretacions múltiples que es puguen donar a partir de la poca informació que es lliura, la paraula i opinió dels aficionats és fonamental per a entendre el moment que viu i viurà el club.

Per això, els deixem aquesta enquesta per a conéixer què pensa l'aficionat che sobre aquest tema.

Destacats