Emil Savic una joia per al futur?

El València Basket fa públic el fitxatge del ràfec per a que jugue en EBA

Guardar

SONY DSC
SONY DSC

Emil Savic (2.00m, 26.03.1998, Zagreb, 18 anys) és un diamant que cada dia brilla més i el València Basket s'ha fet amb la seua llum. Aquest estiu es va produir el fitxatge de l'aler però ha sigut a la fi d'agost quan s'ha donat a conéixer. Savic s'està entrenant des de li passat dilluns 22 amb la primera plantilla de l'equip taronja però per a gaudir del seu joc hi haurà, de moment, que anar a veure els partits de la Lliga EBA. No obstant això, el croat està a la disposició de Pedro Martínez sempre que el tècnic així ho requerisca com ocorre amb tots els jugadors de l'equip filial.

Procedent del Bàsquet Torredolones, Emil Savic va ser temptat per altres equips de l'ACB però finalment ha recalat en les files de Pedro Martínez. El croat conta entre les seues virtuts amb una excel·lent visió de joc, domini de la pilota i una gran capacitat anotadora. Exemple d'açò són els nombres que va promediar en la passada temporada. Per exemple, en el Campionat d'Espanya Junior va aconseguir un 43,1% en triples i un 4,5 assistències. A més, defensant la samarreta del Torredolodes va ser nomenat MVP de la Final Four de la Comunitat de Madrid després de guanyar al Reial Madrid. A Croàcia és considerat com un dels més prometedors jugadors de la generació de 1998.

Aquest brillant croat a mig polir és capaç de fer crear canastres quasi impossibles (vista en BASKETCANTERA.TV) com la que va anotar sobre la botzina davant el Reial Madrid la passada temporada. L'afició taronja segurament gaudirà d'aquesta joia en els partits que dispute el filial en Lliga EBA i, si és cridat al llarg de la temporada per Martínez, també en la Fonteta al més alt nivell.

Destacats