L'emblemàtic duel Nadal-Djokovic arribarà al setembre a València

La fase grups de la Copa Davis se celebrarà a la capital valenciana entre el 13 i el 18 de setembre

Guardar

Presentació de la Copa Davis a València
Presentació de la Copa Davis a València

València anhela presenciar un nou duel Nadal-Djokovic. Després de la victòria del tenista de Manacor davant el serbi i la consecució del seu catorzé Roland Garros, l'expectació que genera aquest partit és notable entre la societat valenciana. Tal és així que, entre el 13 i el 18 de setembre se celebrarà a la Fonteta de Sant Lluís la fase de grups de la Copa Davis en la qual participaran Espanya, Sèrbia, el Canadà i Corea. Per això, l'esperat duel serà una realitat una vegada confirmen la seua participació tots dos tenistes.

Aquest icònic torneig se celebra en altres grans ciutats del món que, com València, es posicionen com a referents internacionals en l'àmbit del tennis. Així, a més de la capital valenciana, Bolonya, Glasgow i Hamburg seran també seus de les fases preliminars. No obstant això, l'anhelat enfrontament entre Nadal i Djokovic tindrà lloc a València.

Amb aquesta nova cita en el calendari, el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, aclareix la intenció de "fer de València una de les capitals del món del tennis" després de l'acord per cinc anys signat amb Kosmos per a albergar la Copa Davis, "un projecte seriós" que portarà "retorn social" a la ciutat i que també té "una importància de caràcter econòmic".

"És fonamental per a l'esport, però té una importància de caràcter econòmic, per això aquest acord al qual s'ha arribat amb Kosmos permetrà que hi haja estabilitat en aquesta proposta, perquè en els pròxims cinc anys continuarem tenint la Davis a València i qui sap si en el futur tindrem la final. Ens permetrà ampliar la cooperació amb la federació i els tenistes per a fer més coses i fer de València, no la capital del món del tenis, però sí una d'elles", explica Puig, qui també espera veure aquest duel Nadal-Djokovic a València.

El contracte signat entre la empresa Kosmos, que organitza el torneig i les administracions valencianes deixa oberta l'opció al fet que València aculla més endavant aqueixa fase final, tal com va recordar el president de la Generalitat, Ximo Puig. Ara com ara, el que és clar és que València continuarà sent seu de la Copa Doneu durant cinc anys més.

Entrades Copa Davis

L'expectació per viure un Nadal-Djokovic en directe a València ha generat una allau de peticions per comprar entrades per a l'esdeveniment. Per això, des de fa escassos dies ja estan disponibles per a ser comprades les entrades per a la Copa Davis a València.

Per a qui ho desitge, ja es poden adquirir les localitats (Comprar ací) per a les eliminatòries que disputarà Espanya, com l'Abonament Espanya, que engloba els 9 partits que disputarà Espanya enfront de Sèrbia (14 de setembre), el Canadà (16 de setembre) i la República de Corea (18 de setembre).

Els preus de les entrades oscil·len entre els 116 euros per al pack d'entrades més barat, fins als 900 de la categoria Premium, on es podrà veure als jugadors a escassos metres de distància en una visibilitat completa de tota la pista.

 

 

Destacats