Els ídols no són els únics afectats per Meriton

Guardar

Mestalla
Mestalla

El que s'ha dit: quan hi ha mals resultats, els crits cap a Peter Lim i el descontentament general contra la gestió de Meriton es fan evidents, encara que en els triomfs no desaparega. Kempes ha sigut un dels caiguts després de les seues declaracions, i hi ha hagut moltes més crítiques d'ídols que han volgut opinar.

Però això també afecta l'aficionat anònim en situacions que no haurien de ser un problema. Fa un parell de setmanes dos voluntaris de Mestalla, lligats al valencianisme fa més de cinc anys, han sigut deslligats de les seues funcions per criticar la gestió del seu treball en un grup privat de Facebook.

Raúl Ogalla i Álex Oliver es van queixar en eixe context a partir del fet que l'organització els va ordenar, en el partit contra el Madrid, estar quasi una hora en les portes de Mestalla en les seues funcions més enllà del límit, en un incompliment de les normes del voluntariat, les quals dicten que ells ajuden fins a 10 minuts d'iniciats les trobades i després poden gaudir del partit.

La queixa en la xarxa social —atendible ja que va significar que Raúl i Álex es perderen els gols de Zaza i Orellana— a més de comentaris immediats de voluntaris que patien el mateix inconvenient, va provocar un reny per part de la responsable. La mateixa es va defensar dient que la imatge del club podia danyar-se per eixe tipus d'expressions; cinc dies després tots dos voluntaris van ser desvinculats, segons han informat alguns mitjans.

La seua desvinculació del Valencia no és cap nimietat: és el club que han recolzat in situ i desinteressadament durant anys. Per a ells, que portaven diversos partits d'esta temporada entrant al cap de 25 minuts i no als 10, l'actitud va canviar quan l'empresari de Singapur va prendre la propietat de l'equip. Des d'eixe moment gens va ser igual, ja que havien de complir més funcions que abans.

A pesar que ha arribat la primavera i Peter Lim encara no trepitja València, la seua influència es fa sentir en una gestió que no respecta ni als seus ídols ni a aquells aficionats que han lliurat part del seu preuat temps al club. Si bé la Curva Nord no té un comportament exemplificador, també va ser víctima d'esta espècie de censura.

Una forma d'actuar que, en cas de repetir-se, afectarà molt més la imatge del Valencia que una queixa en Facebook.

Arxivat a:

Destacats