Els clubs valencians estrenyen llaços amb la Marató València Trinidad Alfonso

La carrera valenciana inicia el compte arrere cap al 20 de novembre, dia de celebració de la primera marató de la història d'Espanya amb la Road Race Gold Label de la IAAF

Guardar

camisetas
camisetas

La Marató València Trinidad Alfonso EDP, organitzat per la Sociedad Deportiva Correcaminos i l'Ajuntament de València, inicia el seu compte arrere per al tret d'eixida. El pròxim dia 20 de novembre més de 18.000 corredors prendran l'eixida en el Pont de Monteolivete en el que serà la gran festa runner de l'any en la ciutat. Esta serà la primera ocasió que se celebre a Espanya una marató guardonada amb la Road Race Gold Label de la IAAF, el màxim distintiu en l'àmbit internacional.

Amb el propòsit d'impulsar este gran esdeveniment de València, clubs esportius de la Comunitat Valenciana tan destacats com València CF, Llevant UD, Vila-real CF i València Basket han compartit al costat de l'organització de la Marató València Trinidad Alfonso EDP una jornada d'agermanament celebrada en La Ciutat de les Arts i les Ciències. D'esta manera, la carrera de 42.195 presa impulse en estos últims dies de cara al fet que arribe el diumenge 20 de novembre.

Últim canvi de preu de les inscripcions de la Marató València Trinidad Alfonso EDP

Els corredors indecisos encara poden formar part de la gran cita del 20 de novembre. El pròxim 2 de novembre canviarà el termini d'inscripció per a participar en la Marató València Trinidad Alfonso EDP. Els dorsals actualment tenen un preu de 75 € i la participació, a partir del 2 de novembre, estarà supeditada a la disponibilitat d'estos mateixos i sota un preu de 90 € en l'últim tram d'inscripcions.

Per la seua banda, la 10K València Trinidad Alfonso, paral·lela a la Marató ja va esgotar els seus dorsals i no queden inscripcions disponibles, comptant amb més de 8.500 corredors en l'eixida.

Destacats