El Villarreal i el Valencia s'enfronten enmig d'un temporal

Guardar

Villarreal Valencia partido
Villarreal Valencia partido

[match id=428 template=futbol]

Un temporal meteorològic, és clar. Amb Voro, el Valencia pot donar un senyal positiu contra un equip del qual li "preocupa tot", segons va dir en roda de premsa. El Villareal, l'altre element d'este derbi valencià, és un dels forts de la Lliga que no s'ha empetitit contra els grans.

L'equip blanquinegre ha d'eixir prompte de la crisi i l'escenari de la Ceràmica podria ser el segon pas després d'aquella victòria davant l'Espanyol. Per a això, l'entrenador ha convocat a Zaza, nouvingut, qui podria estrenar-se a Castelló.

L'equip que es pararà en el camp podria variar a partir de la defensa. Mangala torna i reemplaçarà a un Santos que va fer un gran partit a Mestalla, com tots els seus companys, mentre que en la mateixa zona defensiva Abdennour segueix absent a causa de la Copa d'Àfrica.

En el migcamp hi haurà canvis. Tornarà Mario Suárez, qui entrarà per Carlos Soler o Pérez, segons els jugadors que ha provat Voro en els últims entrenaments. Este trident patirà eixa variació a dies que el jove pujara al primer equip.

És en la part de a dalt on es mantindran les coses, exceptuant una xicoteta variació: Cancelo podria partir del principi. Al costat d'ell, el seu compatriota Nani ho acompanyaria per a estimular l'experiència i conquistar gols enfront d'un equip que esta temporada ha rebut molt pocs.

El Villareal de Escribá, que marxa en el lloc 6 i cerca la Champions, entrarà al camp sense Soldado ni Bakambu, encara en la Copa d'Àfrica. El submarí groc confia en el desvergonyiment de Sansone i Trigueros en un duel que en teoria és d'alt voltatge.

El partit comença a les 20.45 hrs.

Destacats