El Valencia guanya amb il·luminació de Carlos Soler i avança en la Copa del Rei

Guardar

vlcleganes1
vlcleganes1

[match id=381 template=futbol]

Prandelli va superar l'últim examen de l'any, però amb dubtes. Més enllà del joc que van mostrar els jugadors, els valencianistes poden esperar el Nadal amb la sensació que almenys van veure passar als huitens al seu equip.

El Valencia es va enfrontar a un Leganés que va eixir a cercar la pilota i el gol per a revertir l'1-3 patit en Butarque, per la qual cosa eixa voluntat va fer d'este -almenys en la presumpció- un partit interessant i amb molt ritme. No obstant això, al principi del mateix Rodrigo es va acostar tres vegades amb perill a l'àrea i tres vegades va malgastar amb un parell de col·laboracions del pal.

El partit es va enfonsar en letargia pròpia de les dates i, probablement, la nul·la possibilitat del Leganés per a donar la volta al marcador global desfavorable. Als 35', Rodrigo Moreno es va recuperar de les ocasions fallides i va rebre una passada de Medrán per a voltejar-se amb facilitat i marcar l'1-0, en un bonic gol de joc col·lectiu.

El temps es va consumir de pressa i si ben Munir i Santi Mina es van acostar a la porteria de Herrerín, va arribar l'ordre de l'àrbitre i tots dos equips es van marxar al descans.

Iniciant el segon temps Darwin Machís va marcar després d'un error de Enzo Pérez en l'àrea, amb Jaume implicat després de detenir el baló en un primer moment però perdent-li posteriorment. Amb esta conquesta, el partit es va encendre sobretot a causa de les ganes del Lega.

El duel va canviar després de l'empat i va continuar amb bastants detencions i cobraments, mentre el Valencia no es rendia per a aconseguir un resultat favorable que li donara una satisfacció als aficionats. Quan el partit s'apagava en este llance, una fracció del públic va alçar una bandera que es preguntava on estava Peter Lim; un senyal evident del malestar per la temporada viscuda.

Als 77' Santi Mina, igual que Munir (que va eixir per Rafa Mir) es va ressentir i el tècnic italià va decidir posar a Gayà, que més que projectar-se serviria per a no deixar descoberta la banda. Amb això el partit va mantenir el to en una espera perquè els blanquinegres classificaren sense un bon joc.

Però el xoc no va acabar sense que Carlos Soler, un dels joves que prometen i són preferits de l'afició, s'arrancara pel mitjà i disparara després d'una il·luminació fantàstica. Herrerín va tapar però va aparéixer Rodrigo per a definir i aconseguir el 2-1 definitiu.

Amb esta victòria en Copa del Rei el Valencia tanca un any difícil i li dóna un senyal al seu entrenador i als valencianistes: els de la pedrera són els anomenats a salvar a l'equip este pròxim any.

Arxivat a:

Destacats