El Valencia es juga la remuntada en Balaídos

Guardar

la Liga Mestalla
la Liga Mestalla

1-4 va ser el marcador de l'anada a Mestalla per la Copa del Rei. El Celta va fer un partit quasi perfecte i va assegurar amb molta probabilitat el pas a la següent fase.

Aquell partit va trobar a Voro, nouvingut, en un moment en què havia de donar confiança i animar als seus jugadors sense més ni més. Prandelli hi havia partit fa pocs dies i Suso deixaria el club finalmente a la setmana següent.

La tasca de hui és dificilíssima, com aqueix alumne que arriba a final de curs i necessita aprovar fent un esforç sobrehumà. Quasi no cal dir quants gols han de marcar. L'esperit és l'important.

L'entrenador blanquinegre comptarà amb alguns canteranos, entre ells Carlos Soler, i enviarà al camp a un equip competitiu però guardant les proporcions. El partit del cap de setmana contra l'Espanyol és la prioritat.

Berizzo, per la seua banda, té al cap el partit contra l'Alavés del cap de setmana. La volta d'un 1-4 és suficient per a considerar un equip alternatiu que vulga sumar minuts i donar-se el gust eventualment classificar. La seua posició número 9 en la Lliga és suficient per a seguir donant-li cabuda als jocs de la competència.

El partit es juga en Balaídos a les 19.00 hrs

Destacats