El València Club d'Halterofília es proclama campió autonòmic per clubs

Guardar

Campeón autonómico  octubre 2016 femenino
Campeón autonómico octubre 2016 femenino

El València Club d'Halterofília s'ha proclamat campió per clubs de la Comunitat Valenciana en les categories d'homes i de dones en el campionat celebrat en les instal·lacions del Centre de la Creu del Grau i va comptar amb la participació d'equips d'Aldaia, Alzira, Cullera, Gandia i Tavernes Blanques.

A més,  Cristian Millán i Elia Navarro van aconseguir les millors marques de l'esdeveniment esportiu. L'equip valencià també va quedar el primer en la categoria Sub-17 i el segon equip femení es va classificar en tercer lloc.

L'equip masculí triumfador en enguany 2017 ha estat format per Cristián Millan, Michael Otero, Joan Marco, José Jurado , Héctor Aragon, Pablo Sanchez, amb 1796'21 punts, i amb Bart Jurrigan i Enrrique Miralles reserves de l'equip. Serà el 19 de novembre quan participen en la LX Copa del Rei en el pavelló del Consell Superior d'Esports (CSD) de Madrid

L'equip femení  ho van integrar Elia Navarro, Celia García Tolsa, Carolina Kaiser, Mireia Cubertorer, amb total de 784'604 punts, i els qui van aconseguir ser terceres per equips van ser Irene Pedrayes, Linette Murad i Mari Carmen Martín Estellés. L'equip femení participarà en la XX Copa de la Reina el 12 de novembre en el pavelló del Consell Superior d'Esports a Madrid i arribarà amb bones expectatives perquè s'ha situat el cinquè en puntuació dels 16 participants.

Amb aquests nous triomfs el València C.H. es consolida com el millor equip de la Comunitat Valenciana i un dels millors del panorama de l'halterofília espanyola.

El president del club, Vicente Sorribes, s'ha mostrat satisfet dels assoliments aconseguits pels diversos equips del club i va recordar que és fruit del treball diari. “Ara ens queda participar en el campionat nacional i deixar el pavelló valencià molt alt”, ha comentat.

Destacats