El València CF Futbol Platja es presenta davant de l'afició

Guardar

Valencia CF Futbol Playa
Valencia CF Futbol Playa

El València CF Futbol Platja 2016/2017 comença a rodar aquesta vesprada. A partir de les 18:00 hores la platja de les Arenes, al costat de l'Hotel Balneari, i el recinte de la XXIII Trofeu Ciutat de València de Futbol Platja es converteixen en un magnífic escenari on l'equip presentarà les seues credencials per a la Iª Lliga Autonòmica de Futbol Platja. A la presentació acudiran tant el president de l'Associació de Futbolistes del València CF, Fernando Giner com els exfutbolistes Juan Sol i Ricardo Arias. Després de la presentació, l'equip procedirà a realitzar l'últim entrenament abans del torneig oficial.

El Trofeu Ciutat de València tindrà lloc entre el dissabte i el diumenge en aquesta mateixa platja. Els aficionats podran gaudir de les trobades que enfrontaran al València CF contra el Llevant UD, la Fonteta Beach, l'Alacant i l'equip de la Perforada. Tots lluitaran per fer seu el títol de Campió de la lliga perquè el primer classificat serà el representant autonòmic en la Copa d'Espanya que organitza la RFEF i que es disputarà els dies 6 i 8 d'agost a Mazarrón.

Entre els jugadors que defensaran la samarreta valencianista sota la batuta d'Ángel López Torres es troben Francisco Jesús Donaire Lopez. (Dona); Toth; Raúl Berenguer; Fernando Guisat; Juan Jiménez; Mirko Marrucci; Fran Rivero; Jason Leopoldo; Antonio Còrdova; Jose Enrique; Nick Perera i Aaron Clarke.

Pel que fa al calendari d'aquest cap de setmana, els aficionats podran gaudir dels interessants enfrontaments que ha ofert el sorteig.

Dissabte 23 de juliol

Jornada 1

Camp 1: València CF - CD Imagina Esports (11:00 hores)

Camp 2: Llevant UD - UD Fonteta (11:00 hores)

Jornada 2

Camp 1: UD Fonteta - La Perforada (16:00 hores)

Camp 2: Imagina Esports - Llevant UD (16:00 hores)

Jornada 3

Camp 1: La Perforada - Llevant UD (19:00 hores)

Camp 2: UD Fonteta - València CF (19:00 hores)

Domingo 24 de juliol

Jornada 4

Camp 1: CD Imagina Esports - UD Fonteta (12:00 hores)

Camp 2: València CF - La Perforada (12:00 hores)

Jornada 5

Camp 1: Llevant UD - València CF (18:00 hores)

Camp 2: La Perforada - CD Imagina Esports (18:00 hores)

Arxivat a:

Destacats