El Valencia CF Femení entra de cap en el 2017

LaLiga-Futbol femenino

El València CF Femení de Cristian Toro va entrar de cap en el 2017 superant al Rayo Vallecano (0-1) en la desena cinquena jornada de la Iberdrola Primera Divisió Femenina RFEF gràcies a un gran gol de la de Villagarcía de Arosa, Mari Paz, en la recta final de la segona part (min.87). Amb aquesta victòria, les valencianistes tanquen la primera volta mantenint-se en quarta posició amb 30 punts, tres més que el seu perseguidor, l'Athletic Club.

La trobada va estar igualada durant tota la primera meitat. Tots dos equips competien bé i es repartien ocasions. Per part del València CF Femení el perill ho va portar Mari Paz acompanyada de Débora G, Carol i Szymanowski. Per la seua banda, el Rayo Vallecano va obligar a intervenir a Endler amb arribades liderades per Natalia Pablos.

El Rayo Vallecano va aguantar el tipus fins als últims cinc minuts de partit. En aquest tram, les blanquinegres van assetjar a les rayistas, les van incomodar i la successió d'arribades van fer que les nostres sumaren este diumenge tres. La gallega, amb ajuda de les seues companyes, va generar fins a 4 ocasions de perill abans d'anotar la diana definitiva en la segona meitat. Corria el minut 87 quan després d'un rebutge d'un córner, la '10' rematava de cap un gran centre per a batre a Alicia i portar la victòria a la Ciutat del Turia. Abans ho havien intentat mitjançant trets llunyans, Zornoza, i joc combinativo Débora G. i Carol, encara que sense èxit.

Malgrat que l'equip no es va trobar del tot fresc com abans de l'aturada al desembre i va tenir algunes imprecisions que van provocar contraatacs del rival, les nostres van saber patir i competir bé per a aconseguir la victòria en un dels camps més difícils de la Lliga Iberdrola. El València CF Femení no guanyava a casa del Rayo Vallecano des de la temporada 2014.15 quan ho van fer per 0-2.

El del conjunt de Cristian Toro en 2017 no va ser l'únic debut del partit. La blanquinegra del filial 'B', Sara Medina, es va estrenar en la Ibe