El Real Club Nàutic de València rep el Premi Llum per les seues bones pràctiques en prevenció de riscos laborals

Guardar

premiollum_clubnautico
premiollum_clubnautico

El Real Club Nàutic de València ha sigut guardonat hui amb el Premi Llum que concedeix la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV) en reconeixement a la gestió i les bones pràctiques en prevenció de riscos laborals, en la categoria de Trajectòria Empresa Segura-Pime. El president del club, Julián Vico ha rebut aquest reconeixement aquest matí en l'acte de lliurament de guardons celebrat en la seu de la CEV amb la presència del conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent. Acompanyaven al president el comodor del club, José Luis Piqueres i el responsable de prevenció de l'entitat, José Mª Vicente.

Entre les accions dutes a terme pel club valencià en matèria de prevenció de riscos laborals al llarg de 2016 està la instal·lació de desfibril·ladors amb l'objectiu de minimitzar el risc de mort per parada cardiorespiratòria, ja que, segons diversos estudis, el 80% d'aquestes ocorren fora d'un hospital i només sobreviu 1 de cada 20 afectats. A més, el club ha format a 25 dels seus empleats en primers auxilis, dins del projecte "Jo et salve", i, per al pròxim exercici està previst el muntatge de dos o tres desfibril·ladors més per a cobrir les zones que es troben més allunyades.

Enguany també s'ha completat el Pla de Mobilitat, amb l'objectiu de reduir la sinistralitat laboral derivada dels accidents de trànsit durant els desplaçaments o en missió. "Estem convençuts que invertir en seguretat és sens dubte una de les decisions més encertades que pot adoptar la direcció de l'empresa per a tractar d'optimitzar la qualitat en la seua gestió", asseguren des del club. "Volem garantir la seguretat i salut, no solament dels nostres treballadors sinó de qualsevol persona que per la raó que siga haja d'acudir a les nostres instal·lacions", afigen.

Els Premis Llum, que enguany celebren la seua desena edició, van ser creats per la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV) en 2007 amb l'objectiu de reconéixer públicament el compromís amb la seguretat i la salut en el treball de les empreses. El jurat d'aquesta desena edició està format per la directora general de Treball i Benestar Laboral i directora de l'INVASSAT, Cristina Moreno; el director territorial de la Inspecció de Treball i Seguretat Social a la Comunitat Valenciana, Eusebio Ortiz; el president de la Comissió de Relacions Laborals de la CEV, León Grau, i el secretari general de la CEV, Miguel Ángel Javaloyes, els qui van dictar per unanimitat concedir el Premi LLUM, en la seua categoria Trajectòria Empresa Segura, a l'empresa Roquette Laisa Espanya, S. a., i a l'empresa Real Club Nàutic de València, en la seua categoria Trajectòria Empresa Segura-Pime.

Arxivat a:

Destacats