El president del València denuncia amenaces de mort després de manar callar a Mestalla

Guardar

presidente-valencia-cf
presidente-valencia-cf

El València CF ha denunciat que el seu president, Anil Murthy, ha rebut amenaces de mort aquest dissabte després de manar callar a Mestalla en el partit contra l'Alabés, que va acabar amb victòria dels locals per 2-1 en la huitena jornada de Lliga.

"Els serveis jurídics del València han posat a la disposició de la Policia les greus amenaces, algunes d'elles de mort, rebudes en les últimes hores en el telèfon mòbil del president de l'entitat, a l'efecte de les possibles conseqüències penals que pogueren derivar-se d'això", va informar l'entitat 'che' en un comunicat.

Murthy va realitzar el gest del silenci quan una part de l'estadi va cantar "Anil, canalla, fora de Mestalla". Un desacord més entre l'afició del València i el seu president, que aquesta setmana sembla haver acabat d'enfadar a bona part de la massa social.

Murthy hauria frenat un projecte solidari -contra el càncer infantil- liderat per l'exjugador Santi Cañizares, qui ha sigut crític amb la directiva després de la destitució de Marcelino García Toral. El club va rebutjar col·laborar amb la iniciativa presumptament pels comentaris abocats per l'exporter 'che'.

Destacats