El Pas Ras arriba al seu 30 edició més viu que mai

Amb un augment significatiu de participants, esta carrera marítima s'ha convertit en una de les més emblemàtiques del calendari

Guardar

pasras
pasras

El pròxim 3 de desembre els runners tenen cita amb una de les carreres més emblemàtiques de calendari de carreres populars, el Pas Ras al Port de València en un any especial perquè es compleix la XXX edició. Este matí s'ha presentat en el Corte Inglés de l'Avinguda de França la prova, el recorregut i les samarretes commemoratives que per a l'ocasió es lluiran.

recorrido-2017Des del Club Atletisme Poblats Marítims, organitzadors de la prova, estan molt il·lusionats amb la present edició doncs a més de ser un aniversari especial, s'espera batre rècord de participació arribant als tres mil corredors. "Esta 10k és una oportunitat d'aconseguir millorar les marques personals perquè se celebra per la zona del Port i no té desnivell. El recorregut serà similar al de l'any passat i en esta ocasió es passarà dues voltes pel pont de la Fórmula 1 i la meta i eixida estan més properes que l'any passat doncs va resultar ser una de les reivindicacions dels corredors. Tenim el millor recorregut que podíem aconseguir donades les circumstàncies que depenem de tres administracions i l'arribada de creuers al Port", assenyalaven des del CA Poblats Marítims.

Respecte a la camiseta, des del Club han assenyalat que se cercava disposar d'alguna cosa exclusiva i especial donat el 30° aniversari de la carrera, hi hauran dos models un de femení i un altre masculí. Quant al disseny, la part blanca simbolitza les ones del mar i les lletres tenen com a fons edificis significatius de l'entorn del Port.

Si no tens el teu dorsal, encara hi ha temps d'inscriure't en la carrera a un preu de 10 euros, 11 si vols destinar un euro benèfic a la Fundació Aportem de l'Autoritat Portuària. La recollida dels dorsals podrà realitzar-se el dia 1 i 2 de desembre en la planta d'esports del Corte Inglés de l'Avinguda França. Des del CA Poblats Marítims han assenyalat que des que començara la carrera fa trenta anys la progressió de corredors participants ha sigut similar a l'augment de persones que practiquen este esport a València, sent més significatiu l'augment del nombre de dones que participen, quasi un 30% més que en anteriors edicions.

Arxivat a:

Destacats