El partit entre NPFL All Starts i València en suport als municipis afectats pels incendis serà presentat hui a Carcaixent

La presidenta del club, Layhoon Chan, i el president de la Diputació, Jorge Rodríguez, presentaran hui el partit benèfic a disputar-se el 10 d'agost

Guardar

Valencia CF
Valencia CF

Layhoon Chan, la presidenta del Valencia CF, i Jorge Rodríguez, el president de la Diputació, presentaran hui a les 11:00 hrs el partit a disputar-se entre el NPFL All Starts, un equip format  per jugadors excel·lents de la lliga professional nigeriana, i el Valencia, en un més dels jocs en el seu camí de pretemporada per al nou començament de La Lliga.

L'acte, en el qual també participaran els alcaldes dels municipis afectats, es durà a terme en l'Ajuntament de Carcaixent, el municipi que més ha sigut afectat pels incendis de juny. L'esdeveniment es realitzarà el dimecres 10 d'agost a les 21.30 hrs i la seu serà l'estadi Luis Suñer Picó. Les entrades ja estan a la venda.

Els fons que es recapten aniran directament als ajuntaments que han patit danys pel foc que va devastar diverses hectàrees a inicis de l'estiu.

Arxivat a:

Destacats