El Llevant UD Femení segueix configurant la plantilla per a la temporada 2016/17

L'equip granota ja ha renovat a Noelia Bermúdez, Sheila Guijarro, Nerea Pérez, Ana Buceta, Lena Pérez i Cristina Martínez.

Guardar

Levante Femenino
Levante Femenino

La temporada del Llevant Femení va posar punt i final divendres passat en les semifinals de la Copa de la Reina en la Ciutat del Futbol de les Fregues. Les jugadores granotas es van quedar a un pas de la final en perdre 3-0 enfront del FC Barcelona, un rival dur que després de vèncer a les levantinistes van perdre la final contra l'Atlètic de Madrid per 2-3.

L'equip dirigit per Andrés Tudela va acabar la lliga com a cuarta classificada, una posició merescuda després d'un bon campionat de lliga. Amb la temporada 2015/16 acabada, el club ja ha començat a treballar per a formar una plantilla de ganrantías la pròxima campanya i ja han arribat les primeres renovacions de les futbolistes granotas.

Noelia, Sheila, Nerea, Buceta, Lena Pérez i Cristina Martínez ja han fet oficial seu renovació amb el Llevant UD Femení. Durant aquesta temporada Noelia s'ha convertit en el mur de la porteria granota, es va guanyar la titularitat sota pals i ha sigut la portera que ha disputat la Copa de la Reina. Per la seua banda, Sheila és una de les jugadores que s'han format en la pedrera i la seua progressió temporada darrere de temporada ha anat a més fins a convertir-se en un dels pilars del primer equip.

Una altra de les jugadores més destacades ha sigut Nerea. La jugadora granota vestirà per sisena temporada l'elàstica blaugrana. Des de la seua arribada en l'estiu del 2011 procedent de l'Hèrcules no ha defraudat sobre el verd. Buceta, a causa d'una lesió de llarga durada no ha pogut demostrar la seua qualitat sobre el terreny de joc, però el Llevant confia que la futbolista gallega es recupere i es torne a veure el seu futbol exquisit.

Les dues últimes a plasmar la seua renovació han sigut Lena Pérez i Cristina Martínez. Ambdues jugadores s'han format en les categories inferiors i han debutat aquesta temporada amb la primera plantilla. Per a elles comença una campanya ambiciosa en l'elit del futbol femení.

Arxivat a:

Destacats