El Llevant i el filial s'enfronten entre si en les instal·lacions de Bunyol

Este canvi en la rutina li serveix a Muñiz com a banc de proves davant els pròxims partits

Guardar

entrenamiento-con-el-filial
entrenamiento-con-el-filial

La rutina habitual dels entrenaments diaris s'ha vist alterada amb la disputa d'un informal partit que ha enfrontat al Llevant i al filial en el camp número u de la Ciutat Esportiva de Bunyol. Esta pràctica ha variat el guió quotidià de les sessions pautades per Muñiz.

Este duel de preparació s'ha resolt amb victòria del primer equip després de les dianes conquistades per Roger, en dues ocasions, i Toño. El gol de l'Atlètic Llevant ha arribat després d'un llançament de falta perfectament executat per Arturo.

L'enfrontament s'ha convertit en un banc de proves per a Muñiz. Tres noms han adquirit transcendència sobre la resta; Oier, Juan Muñoz i Iván. Per al arquero i l'atacant, aterrats en l'esquadra blaugrana en la seqüència del mercat hivernal, el xoc ha permés conéixer i anar assimilant les diferents coordenades i plantejaments del joc del col·lectiu blaugrana. En el cas del lateral es tracta d'una evident constatació de la millorança de la lesió que li ha mantingut lluny del verd en l'últim tram de la competició. I les sensacions del defensor a la conclusió del test eren positives.

La plantilla es traslladarà avui al Ciutat per a seguir amb la planificació del compromís de LaLiga 1|2|3 davant el Nàstic de Tarragona. Muñiz atendrà als mitjans de comunicació en la sala de premsa del Ciutat a la conclusió de la jornada de treball.

Arxivat a:

Destacats