El Llevant guanya al Real Murcia en un altre partit de pretemporada

L'equip granota va guanyar pel mínim marcador

Guardar

Llevant
Llevant

1-0 va ser el resultat final. Després de triomfar enfront de la filial per 2-3, al Villareal B per 1-2 i al Lorca per 0-1, el Llevant va aconseguir guanyar la cambra amistosa de la pretemporada i mostrar el seu bon acompliment, mentre s'acosta més i més el començament de la Segona Divisió de la Lliga.

En el desenvolupament del partit va haver-hi diverses incidències que confirmen a alguns jugadors i reafirmen a uns altres en els seus llocs: Casadesús va jugar un gran partit, a més de donar l'assistència per al primer gol, mentre el central argentí Vernon de Marco, nouvingut aquesta setmana, va poder tallar alguns atacs del rival i va contribuir en l'atac, a pesar que va cometre xicotets errors en l'eixida.

A més, l'equip granota va obrir al cap de 25 minuts amb un gol del brasiler Rafael Martins, un que ja ha marcat en aquests dies i qui fa menys d'una setmana tenia complicada la seua permanencia en el club. Però açò va quedar arrere gràcies a què Muñiz —que ho volia en el planter— i el jugador es van asseure a conversar quan es van complicar les coses, amb l'al·licient que ell mateix ha explicat les seues ganes de quedar-se i, entre bons entrenaments i gols, ha lliurat raons.

En el Llevant van eixir al camp Remiro, Toño, Simao, Vernon, Trujillo, Martins, Casadesús, Pedro López, Natxo Insa, Jason, Viana, Espinosa, Verza, Rubén, Roger, Morales, Fran y Andreu. En el Real Murcia ho van fer Diego Rivas, José Ruiz, Paris, Armando, Golobart, Jaume, Isi, Adrián Cruz, Borjas Martín, Arturo, Roberto Alarcón, Morante, Saura, Iru, Mauri, Richard, Juanma, Aranda y Montesinos.

Encara en el stage de Campoamor, aquest dissabte a les 19.00 hrs el Llevant enfrontarà al Murcia UCAM, un dels seus rivals en la categoria de Plata.

Destacats