El Llevant, amb les mans buides

Els granotas es deixen els tres punts davant un Alcorcón que va dominar des de l’inici

alcorcon_levante

El Llevant UD va caure davant un Alcorcón que va saber com jugar-li i no deixe que el conjunt granota manejara els temps com li agrada. Els madrilenys van eixir des del primer minut amb el ganivet entre les dents i sabent que si no estrenyien des de l'inici i no eren capaços de frenar al Llevant este acabaria portant-se els tres punts. Així que els granotas van notar una gran pressió des de l'inici i no van saber gestionar-la pel que van acabar caent derrotats en el camp de l'Alcorcón per 2-0, un dels gols per un dubtós penal.

Durant la primera part, els de Muñiz es van veure sorpresos per la intensitat del seu rival però a poc a poc semblava que anaven trobant certa llum en el camí per a poder aconseguir el control. No obstant això, en el minut 25 de partit, el col·legiat va xiular penal, en una jugada més que dubtosa, de Toño que David Rodríguez es va encarregar de convertir en l'1-0. No va asseure molt bé en les files granotas el tant que van intentar no enfonsar-se i seguir a la recerca d'eixe control dels temps del partit que els senta tan bé. Quasi en el minut 40 de la primera part, un error de Sergio Postigo, després d'una jugada d'Iván Alejo, va fer pujar el segon tant al marcador. El 2-0 asseia com un pitxer d'aigua freda als granotas.

Amb això la trobada s'anaren al descans. Després de la represa el Llevant va intentar refer-se i convertir les circumstàncies en alguna cosa favorable, però l'Alcorcón no estava disposat a deixar escapar una victòria davant el líder i, malgrat les ocasions granotas, quasi són els locals els que fan pujar un altre gol. Amb el pas dels minuts, els de Julio Velázquez es van ser relaxant i baixant el pistó però els de Muñiz no van ser capaç d'acabar de trobar el ritme malgrat jugar més minuts en l'àrea local. No era capaç de rematar les jugades pel que acostar-se en el marcador resultava una tasca difícil malgrat comptar amb ocasions en els últims minuts del partit. Quan tot semblava sentenciat, en el minut 78, Pablo Pérez va veure la cartolina roja per una 'lletja' entrada sobre el turmell de Campaña i els locals a punt van estar d'aconseguir un tercer tant. Al final, el Llevant després de molt temps no va saber com fer-se amb els tres punts i torna a casa amb les mans buides.