El Levante viatja a Miranda de Ebro per a fer-se intocable

Els blaugranes volen seguir allunyant-se en el cel de la classificació

Guardar

CD Mirandés vs Levante UD
CD Mirandés vs Levante UD

[match id=262 template=futbol]

 

L'objectiu és seguir i sumar jornada a jornada. Esta vegada, l'equip granota viatja a Burgos per a enfrontar al Mirandés, "un equip difícil, un equip dur", segons Muñiz. "A casa té ocasions, quasi sempre fa gols", va afirmar divendres.

El Mirandés està en el cinqué lloc de la taula i hui podria fer un salt important si és que guanya al Levante. Amb 23 punts, els valencians estan a 6 punts del segon i el tercer (Lugo i Reus respectivament). Si tornen de Anduva amb els tres necessaris, la seua figura es farà xicoteta en l'horitzó per als de més a baix.

El Mirandés està en Segona des de fa quatre temporades, mentre que els granotes són nouvinguts després de sis temporades. A més, tots dos equips mai s'han trobat en la Segona Divisió. Per això, este partit té característiques d'inèdit. El seu resultat inaugurarà una supremacia parcial o un balanç solidari si hi ha un empat.

Els burgalesos no coneixen la derrota a casa durant les 10 jornades que ha explicat la Lliga. El Levante, per la seua banda, solament ha caigut una vegada en qualitat de foraster en eixe recordat partit davant el Córdoba. Per a no patir novament —encara que perd a Martins per lesió— Muñiz compta amb Roger i Morales, entre molts altres que omplen el camp i la banqueta. Verza encara és dubte.

El conjunt de Terrazas va rebre 3 contra al Huesca i no va fer cap. Hui l'entrenador confia que Guarrotxena revertisca la situació davant els més forts de la Lliga 1|2|3.

El partit comença a les 18.00 hrs i serà arbitrat per Prieto Iglesias.

Destacats