El Circuit Ricardo Tormo tanca la temporada del FIM CEV

Dalla Porta i Ramírez es disputen el Campionat del Món Junior de Moto3

Guardar

Marcos Ramírez
Marcos Ramírez

El Circuit Ricardo Tormo tanca este cap de setmana el FIM CEV Repsol amb cinc carreres i el títol del Campionat del Món Junior de Moto3 en joc. L'italià Lorenzo Dalla Porta (Husqvarna) i Marcos Ramírez (KTM) afronten les dues últimes carreres de la temporada amb 14 punts de diferència per a disputar-se la corona en una graella amb més de 40 pilots inscrits per a esta vuitena cita de la temporada.

València decidirà també la classificació amb moto3 Production, en la qual Aleix Viu (Profunda) és capdavantera amb 44 punts de diferència sobre el pilot del Bressol de Campions Héctor Garzó (Profunda). La tercera de les categories que es decidirà a Xest serà Kawasaki Z Cup, en la qual Marc Cortell té amb prou faenes set punts de diferència sobre Eduard Rojas.

El traçat valencià va obrir el campionat i clausura una temporada en la qual Carmelo Morales ha conquistat el títol de Campió d'Europa de SBK amb Yamaha i el portugués Ivo López, s'ha proclamat Campió de Superstock 600, mentre el sud-africà Steve Odendaal (Kalex) s'ha convertit en Campió d'Europa de Moto2.

Els aficionats podran accedir de forma gratuïta tant a les graderies com al paddock de les instal·lacions de Xest i a més podran participar en un Pit Walk, un passeig pel carrer de boxes abans de les carreres del diumenge que començaran a les 11.00 hores.

Arxivat a:

Destacats