El Circuit Ricardo Tormo celebrarà 14 caps de setmana de carreres en 2020

El Gran Premi de la Comunitat Valenciana tancarà la temporada de MotoGP un any més, i en portem 19 consecutives

Guardar

20.01.02 Circuit Calendari 2020
20.01.02 Circuit Calendari 2020

El Circuit Ricardo Tormo celebrarà un total de 14 caps de setmana de carreres durant la temporada 2020 amb carreres d'automobilisme i de motociclisme entre les quals destaca com cada any el Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana que tindrà lloc el 15 de novembre a Cheste.

L'activitat començarà en només uns dies amb la celebració del Duatló del Circuit, una carrera a peu i amb bici molt valorada pels especialistes per les seues condicions de seguretat. Després dels entrenaments previs a l'inici de la temporada del mundial de motociclisme, el primer esdeveniment de motor serà la setena edició del Racing Legends.

Ja a la primavera, els dies 25 i 26 d'abril, el pàdoc s'omplirà d'activitat amb el València NASCAR Fest, que enguany inclou la Gran Carrera de Camions de València. El Campionat d'Espanya de Resistència torna amb un cap de setmana complet al Circuit per a l'abril; un mes de maig ple de carreres amb la segona cita del FIM CEV Repsol i l'eSBK a Cheste; al juny l'ambient urbà de la VolRace Summer prendrà el Circuit abans de la primera visita de la Lamera Cup amb els seus xicotets GT de resistència.

Ja a l'estiu, els cotxes del territorial de velocitat i les bicis de les 24 hores Cyclocircuit prendran el relleu fins a l'interautonòmic de motociclisme i el Racing Weekend que inclou les carreres de la Fórmula 4.

A la tardor, com cada any, el Circuit Ricardo Tormo es vestirà de gala per a tancar el FIM CEV Repsol i celebrar la seua prova reina, el Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana, que posarà punt final a la temporada de MotoGP, Moto2, Moto3 i MotoE.

Calendari provisional 2020

12 de gener: Duatló de Cheste5 i 6 de febrer: Entrenaments Moto2 i Moto329 de febrer i 1 de març: Racing Legends25 i 26 d’abril: València NASCAR Fest9 i 10 de maig: Campionat d’Espanya de Resistència i Clio Cup23 i 24 de maig: FIM CEV Repsol30 i 31 de maig: eSBK Campionat d’Espanya de Superbikes13 de juny: VolRace Summer20 i 21 de juny: Lamera Cup27 i 28 de juny: Campionat de Velocitat de la Comunitat Valenciana4 i 5 de juliol: 24 hores Cyclo Circuit12 i 13 de setembre: Campionat Interautonòmic de Velocitat26 i 27 de setembre: Racing Weekend RFEdA8 de novembre: FIM CEV Repsol13 a 15 de novembre: Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana
Destacats