El Circuit Ricardo Tormo acull aquest cap de setmana carreres de NASCAR i de Camions

Sis carreres el dissabte i altres sis el diumenge en un cap de setmana ple d'activitats

Guardar

Competició de NASCAR al Circuit Ricardo Tormo
Competició de NASCAR al Circuit Ricardo Tormo

El Circuit Ricardo Tormo celebra aquest cap de  setmana el Valencia NASCAR Fest i la Gran Carrera de Camions de  València. Dos dies d’acció i activitats al pàdoc i la pista de Gran  Premi de Cheste.

La proposta esportiva és triple. A més de la primera cita de la  temporada de les NASCAR Whelen Euroseries, el Circuit celebra la Gran  Carrera de Camions de València i una prova del campionat francés de  Caterham.

Al pàdoc, els aficionats trobaran un festival d’activitats que van des  del popular bou mecànic fins a distintes exhibicions d’esports típics  dels Estats Units, com el ‘lacrosse’ o el futbol americà. L’oferta  gastronòmica se centrarà en una gran àrea amb dotze ‘food trucks’  enfront de l’escenari on, a més de la música en directe, el públic  podrà participar en la cerimònia del podi amb els millors de cada  carrera.

Per als més menuts de la família, que entraran gratis fins a l’edat de  13 anys, hi haurà distintes atraccions i l’habitual Escola de  Seguretat Viària.

El pàdoc del Circuit Ricardo Tormo es completarà amb les exposicions  de cotxes americans i de camions decorats.

Dotze carreres dissabte i diumenge

Els entrenaments lliures se celebraran en la jornada del divendres.  Dissabte al matí tindrà lloc la qualificació de cada categoria i a  partir de les 13.30 hores la primera de les sis carreres programades  fins a les 18.40 hores.

En la jornada del diumenge, després de Warm Up del CamionGP i dels  cotxes de NASCAR començaran les carreres. La primera, la dels Caterham  serà a les 9.40 hores. Posteriorment, els Camions de Carreres prendran  l’asfalt amb la seua primera mànega a les 10.30 hores, seguida de la  prova d’EuroNascar 2. Aquest ordre es repeteix per a les segones  carreres de les tres categories des de les 12.10 fins a les 16.00 hores.

 

 

Destacats