El Circuit presenta un innovador format de vídeo interactiu per a promocionar el Gran Premi

El Circuit posarà a la venda durant el Gran Premi les entrades de 2017 amb un 30% de descompte, la major promoció de l'any

Guardar

El Circuit Ricardo Tormo ha presentat el vídeo promocional del Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana, que es disputarà de l'11 al 13 de novembre. L'audiovisual denominat "18 Batalles" és vídeo interactiu en el qual destaca el seu innovador format mai abans vídeo en la promoció d'un esdeveniment esportiu.

El vídeo s'ha presentat en la Movistar Store de València, "el nostre partner comercial i tecnològic", ha apuntat el director general del Circuit Gonzalo Gobert, qui ha explicat que, per a esta edició, "en el vídeo promocional del Gran Premi hem volgut fer un gir tecnològic d'acord amb la majoria d'edat del circuit i el canvi de logo".

El vídeo, després d'una introducció, se situa en la graella d'eixida sota el semàfor i imita la pantalla d'inici d'un videojoc, en la qual l'usuari pot escollir entre quatre pilots: Marc Márquez, Valentino Rossi, Jorge Lorenzo i Dani Pedrosa. Una vegada seleccionat, arranca la carrera, amb imatges i informació dels pilots. La gran novetat del vídeo és la interactivitat, que permet anar canviant de pilot en carrera, de manera que les imatges varien en funció del pilot escollit.

El director general del Circuit Ricardo Tormo ha explicat que este acte promocional "sol també servir per a incentivar la venda d'entrades però enguany mancant dues setmanes per al Gran Premi podem anunciar que està tot venut", incloses les 6.000 localitats de les graderies supletòries, ha recalcat.

Gobert ha anunciat que per primera vegada "s'instal·laran 10 pantalles perquè els afeccionats, des de totes les graderies, puguen tenir visió completa del Gran Premi". A més, per a este 18è Gran Premi de la Comunitat Valenciana, el Circuit Ricardo Tormo ha renovat l'asfalt en la recta de meta i en la primera corba del traçat.

"El Circuit i Movistar som vells amics i hem posat obstinació en què el motociclisme forme part de la ciutat. Esta relació forma part del nostre compromís amb la nostra idiosincràsia motera", ha apuntat el gerent de Màrqueting de Movistar, José María Albert.

Així mateix, Toni Mateu, director de l'agència Unanime Creatius ha explicat que han pretés "fer un pas cap a davant en la forma de presentar i entendre el vídeo. Hem desenvolupat una proposta perquè els usuaris puguen interactuar amb el vídeo. No és una proposta lineal perquè l'objectiu era multiplicar l'experiència i generar un major impacte de la marca. Volíem que qui veja el vídeo senta la mateixa emoció que han viscut els pilots durant les seues batalles durant estos 18 anys".

 

Destacats