El Circuit Divina Pastora de carreres populars premia a Raquel Landin i Luis Agustin Escriche

Girau: “El Circuit garanteix la igualtat d’oportunitats i el foment de l’activitat esportiva entre tots els segments d’edat i la participació ciutadana”

Guardar

img_1812
img_1812

El Circuit Divina Pastora Segurs de Carreres Populars Ciutat de València, organitzat per la Fundació Esportiva Municipal, ha celebrat la Gala amb la qual ha conclòs la dotzena edició, i en la qual s'han lliurat els premis als campions de les diferents categories, i que ha reunit a atletes, col·laboradors, organitzadors i patrocinadors.

Els atletes Luis Agustín Escriche i Raquel Landín s'han proclamat vencedors d'este Circuit en categoria absoluta. Han sigut els més regulars d'una competició en la qual han participat més de 52.000 corredors procedents de 48 països dels cinc continents i en el qual s'ha produït un increment del 4% en la participació femenina.

Landín torna al podi per tercer any, després que en l'edició passada, Marta Esteban li arrabassara la primera posició. La segona i tercera plaça de la classificació general ha sigut per a Muhammad Ayman i Salvador Crespo, en categoria masculina, i Mª José Casinos i Mª Ángeles Ruiz en féminas.

Maite Girau, regidora d'esports de l'Ajuntament de València i Presidenta de la Fundació Esportiva Municipal, que ha sigut l'encarregada de lliurar els premis als guanyadors de totes les categories, ha destacat que el Circuit Divina Pastora de Carreres Populars "s'ha convertit en una referència nacional i internacional, que amb més de 52.000 participants és la manifestació més important de l'esport popular en la ciutat i un dels motius pels quals València és considerada la Ciutat del Running".

Així mateix, la regidora d'Esports subratlla que el Circuit "recorre els barris de la ciutat per a proporcionar igualtat d'oportunitats i el foment de l'activitat esportiva entre tots els segments d'edat i la participació ciutadana". En este sentit, Girau s'ha congratulat "per l'increment de la participació femenina en el circuit i per l'exemple de solidaritat que representa esta competició".

Durant el transcurs d'esta gala s'ha anunciat que Divina Pastora patrocinarà el circuit fins a 2019 i també s'ha presentat la samarreta oficial del Circuit, així com el calendari de carreres per a 2017. Un total de deu cites que arrancaran el 29 de gener amb la carrera Galápagos i finalitzarà el 26 de novembre amb la 17a Volta a peu Solidària "És Possible". Una de les novetats és que en esta edició s'incorpora al calendari la I Volta a Peu de la Fundació València C.F., amb final sobre la gespa de l'estadi de Mestalla.

També en esta tretzena edició se celebraran les carreres infantils per a menors de 14 anys. Un total de sis proves: 4a carrera José Antonio Redolat, 6a Carrera Universitat de València – Servei d'Educació Física i Esports, 3a Carrera Never Stop Running "Mai et rendisques", 41a Volta a Peu als Barris de Sant Marcel·lí i Sant Isidre, 8a Volta a Peu de les falles/Runners Ciutat de València i 17a Volta a peu Solidària "És Possible".

Una altra de les novetats és l'organització, per primera vegada en la història d'este Circuit, de grups d'entrenament dirigits per l'exatleta valencià José Antonio Redolat. Se celebrarà una sessió mensual prèvia a cadascuna de les deu carreres i se subdividirà als participants en tres nivells: iniciació, mitjà i especialització. A més, este pla d'entrenament també estarà disponible en el blog de Divina Pastora Segurs.

 

Concurs Instagram

Per segon any consecutiu, Divina Pastora Segurs engega un concurs fotogràfic en Instagram vinculat a totes les carreres d'este Circuit. Aquells corredors que pugen una foto amb el photocall de Divina Pastora al seu perfil d'Instagram, després de cada prova, entraran en el sorteig d'un dorsal per al Circuit 2018 i una samarreta de running amb el lema "Corre. Vola. No et detingues". En finalitzar el Circuit, se sortejarà entre tots els participants un premi especial de 400 euros en material esportiu.

Destacats