El Circuit celebra la quarta prova de la RFME Copa d'Espanya de Flat Track

Nico Terol, Ferran Cardús i Franc Serra en plena lluita pel títol

Guardar

Nico Terol CircuitValencia Foto Manu Tormo RFME Copa de España de Flat T...
Nico Terol CircuitValencia Foto Manu Tormo RFME Copa de España de Flat T...

El Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo celebra hui la quarta i penúltima cita de la RFME Copa d'Espanya de Flat Track en les instal·lacions del circuit offroad a Xest.

En la categoria Flat Track PRO l'alacantí Nico Terol (Profunda) i els catalans Ferrán Cardús (Suzuki), ja campió dels novençans, i Franc Serra són els tres pilots sobre els quals se centra l'atenció en la lluita pel títol. L'estel convidat en aquesta ocasió serà el britànic Oliver Brindey (Kawasaki) que ja va viure en primera persona les dificultats de lluitar contra el campió del món de 125cc, Nico Terol en les carreres celebrades en el circuit madrileny de Sant Martín de la Vega.

Entre els pilots Master, a pesar que té onze punts d'avantatge, Guillermo Cano (ESR Bikes) assegura que el seu únic objectiu a València és guanyar. El líder dels pilots més veterans ha mostrat una gran regularitat en el primer tram de la temporada i manté una bonica batalla amb Vicent Navarro (Suzuki), segon classificat. Lluís Massana (KTM) també estava immers en la baralla per la primera posició, però una lesió de genoll li impedeix acabar la temporada.

Una de les grans novetats que albergarà el Circuit Ricardo Tormo és l'estrena de Vintage, una categoria reservada a motos anteriors a l'any 1985. Els pilots pujaran a models mítics, com la Bultaco Astre, per a competir en les dues últimes rondes del campionat. L'organització de la RFME Copa d'Espanya de Flat Track donades les dificultats per a trobar unitats originals, ha desenvolupat un campionat obert, en el qual tenen cabuda la immensa majoria de motos clàssiques relacionades amb el offroad.

L'activitat començarà a les 10.00 hores amb els entrenaments lliures, a partir d'ací se succeiran les mànigues classificatòries de cadascuna de les categories i les semifinals i la final que començaran a partir de les 13 hores. Les entrades tindran un preu de 10 euros i es podran adquirir en l'accés de les instal·lacions offroad del Circuit.

Destacats