El Champi Women Racing aterra amb el seu box femení en el circuit de Montmeló

Els pilots Dani Sáez i Paqui Herráez seran assistits per l’equip tècnic femení del Champi Women Racing en la segona prova del Campionat d’Espanya de Velocitat

Guardar

champi_women
champi_women

L’equip femení de motociclisme recolzat per la corporació provincial, el Champi Women Racing, serà una de les peces clau per a aupar fins a la victòria als pilots Dani Sáez i Paqui Herráez en el seu pas per la segona prova del Campionat d'Espanya de Velocitat, que té lloc aquest cap de setmana a Montmeló.

El Circuit de Barcelona-Catalunya rep aquests dies als més de 160 pilots inscrits per a aquesta temporada 2018, repartits en les huit categories del campionat. En dos d'elles, SuperStock600 i Premoto 4, competiran Sáez i Herráez, respectivament. Paqui Herráez defensarà, a més, un altre dels programes que compten amb suport provincial, el Cuna de Campeones. Tal com es va demostrar en el circuit manxec d'Albacete, primera prova del campionat, l'emoció estarà assegurada durant tot el cap de setmana. I sens dubte, en el box 37, on estarà el Champi Women Racing amb tot el seu staff tècnic femení assistint en la categoria del pilot talaverà i en la de la jove promesa valenciana.

Aquest diumenge serà el dia gran de Montmeló, amb una activitat motera que començarà a les 9.00 hores amb un Warm-up, dues hores de presa de contacte dels pilots sobre el traçat català perquè, a partir de les 11.00 hores, donen inici les carreres, des del 85GP/Moto4 fins al Bressol de Campions, a les 16.00 hores, passant per SuperStock/Open600, SuperSport300, SuperStock/Open1000, i PreMoto3.

Arxivat a:

Destacats