El calendari que resta de la pretemporada che

Valencia CF
Valencia CF

Després de la derrota per 2-1 en l'últim minut contra el Feyenoord de Van Bronckhorst, en un partit que va deixar més conforme que preocupat a Pako Ayestarán (errors defensius i gol de tir lliure, entre altres incidències), el València té cinc partits per davant previ el seu inici de lliga contra Las Palmas el 21 d'agost en el Mestalla.

Dissabte que ve 30 l'equip ja estarà a Finlàndia pel seu partit de visita contra el FC Ilves en l'estadi Tammela Stadion, amb una capacitat per a 5000 aficionats. Un partit aparentment irrellevant amb un equip que marxa sisé en la Veikkausliiga, però que servirà per a prendre rodatge gradualment.

El 3 d'agost comença el seu stage a Anglaterra davant el Bournemouth en el Vitality Stadium, un equip que jugarà en la Premier League aquesta temporada després d'aconseguir l'ascens amb 90 punts en la Football League Championship. Tres dies després, el 6 d'agost, els blanquinegres s'enfrontaran en el Selhurst Park al Crystal Palace, club londinenc que no va tenir un bon passar l'última temporada, aconseguint solament el lloc 15.

El 10 d'agost el planter viurà una espècie d'entrenament en les seues terres, en enfrontar-se a l'All Starts Nigèria en l'estadi Luis Suñer Picó d'Alzira.

Finalment, es tanca el periple de preparació el 13 d'agost, quan el València, en el seu primer partit de pretemporada jugant de local, s'enfronte a la Fiorentina —que va quedar en el quart lloc en el Calci— pel Trofeu Taronja. Comparable a la dificultat del dissabte contra el Feyenoord, aquest partit contra els italians és pràcticament l'última prova a sol vuit dies de l'estrena.