Educació convoca les proves d'accés als cicles inicials d'Atletisme, Bussege Esportiu, Salvament i Socorrisme, Bàsquet i Futbol

Guardar

Conselleria_d'Educació_de_la_Generalitat_Valenciana
Conselleria_d'Educació_de_la_Generalitat_Valenciana

La conselleria d'Educació, Recerca, Cultura i Esport ha convocat les proves de caràcter específic per a l'accés als cicles inicials d'Atletisme, Bussege Esportiu amb Escafandre Autònom, Salvament i Socorrisme, Bàsquet i Futbol per al curs 2016-17. Així mateix s'ha publicat en el DOCV el calendari i el procediment per a l'admissió i matriculació en aquestes titulacions esportives que s'implanten per primera vegada.

Les inscripcions per a realitzar les proves hauran de presentar-se entre l'1 i el 13 de setembre en els centres educatius on s'implantaran aquests estudis. En concret per a Salvament i Socorrisme les sol·licituds es presentaran en l'IES Guadassuar, Atletisme en l'IES María Enrique de Gandia, Bàsquet en l'IES Miquel Peris i Segarra de Castelló, Bussege en l'IES Historiador Chabás de Denia, i Futbol en l'IES 8 de Març d'Alacant.

Quant al període de realització de les proves d'accés serà entre el 20 i el 27 de setembre, encara que la data exacta de cada prova, el lloc de realització i l'horari serà comunicada pel centre que imparteix l'ensenyament corresponent.

El període de sol·licitud d'admissió, una vegada superades les proves, serà únic per a l'alumnat de totes les modalitats esportives i tindrà lloc entre el 3 i el 7 d'octubre. El consell escolar de cada centre serà l'òrgan que decidisca l'admissió dels sol·licitants i publicarà el 10 d'octubre la llista provisional d'admesos i no admesos en el tauló d'informació i en la pàgina web del centre.

Els interessats tindran un termini de tres dies hàbils per a reclamar i transcorregut aqueix termini la llista definitiva serà exposada en els mateixos taulons i en la web en el termini màxim de 48 hores. Finalment, el període de matriculació serà entre el 17 i el 28 d'octubre.

Arxivat a:

Destacats